În general ni se întâmplă în viaţă să mai rătăcim anumite lucruri sau documente şi să stăm să le căutăm ore în şir când de fapt se aflau exact sub nasul nostru. Chiar şi când vine vorba de propriul nostru calculator nu mai ştim unde am pus muzica favorită, pozele cele mai importante sau de ce nu nişte documente de care avem mare nevoie (asta vă spun din proprie experienţă:)) ). De accea m-am hotărât să scriu un articol despre cele mai bune programe de căutare a informaţiilor necesare de pe calculator.

 Everything

Acest program a apărut în 2008 şi a devenit rapid unul dintre cele mai populare programe de căutare pentru Windows. El se mişcă foarte repede de îndată ce este descărcat şi odată ce îl laşi mai mult timp să funcţioneze va creşte viteza de căutare din ce în ce mai mult. Everything nu îţi caută conţinutul fisierelor tale, dar viteza de căutare este destul de ispititoare. Luna trecută a apărut şi o versiune îmbunătăţită a acestui program care deocamdată se află în teste, dar care va fi tot la fel de bună.

Everything Windows

Launchy

Este un program foarte rapid care transformă activitatea de găsire a anumitor fişiere     să fie foarte uşoară. Practic, el îţi găseşte fişierele dorite şi ţi le deschide într-o anumită aplicaţie.  Are nevoie de puţin timp pentru a se încărca, dar în timpul acesta iţi poţi folosi calculatorul normal. O caracteristică importantă a acestui program este gratuitatea acestuia şi faptul că funcţioneaza atât pe Windows cât şi pe Linux.

Launchy

Windows Search

În fiecare calculator care are ca sistem de operare Windows există acest program numit Windows Search. Unii îl consideră lent, alţii îl consideră eficient. Oricum dacă nu vrei să te chinui cu instalarea altor programe, îl poţi folosi uşor făcându-i unele îmbunătăţiri. Totdată poţi începe să fii mai bine organizat cu fişierele tale astfel încât să nu fii nevoit să fii nevoit să apelezi la acest program.

windows search

Aşadar e bine de ştiut faptul că dacă reuşim să rătăcim anumite fişiere importante avem ocazia să le găsim foarte uşor fără să pierdem foarte mult timp.

Ai nevoie de un salary calculator? HRP iti pune la dispozitie un salary calculator

2 COMENTARII

Spune si tu parerea...