În urmă cu câteva zile am scris un articol despre cele mai bune jocuri noi pentru iPhone, dar m-am gândit mai bine şi mi-am dat seama ca nu toate persoane au un iPhone, ci mai degrabă au un smartphone cu Android. Aşa că azi vă voi prezenta câteva jocuri interesante pentru cei ce folosesc Android.

Real Basketball

Acest joc este captivant. A fost realizat în special pentru fanii acestui sport. Poţi juca alături de alţi prieteni, iţi poţi arăta îndemânarea şi poţi strânge diferite MP-uri care te pot ajuta să îmbunătăţeşti jocul. Ai 6 moduri diferite de a juca acest joc care te vor ajuta să îl joci mai bine.

Temple Run: Oz

Este un joc inspirat dintr-un film foarte cunoscut şi anume Oz: The Great and Powerful. Jocul cuprinde cascadorii inspirate din film, zborul într-un balon, explorarea diferitelor locaţii din Oz şi alte provocări. La fiecare provocare ţi se va testa un reflex sau o anumită calitate a ta.

temple run

Rico – A Tale Of Two Brothers

Rico te pune puţin la treabă. Practic e un joc clasic care te pune să treci peste mai multe nivele, să escaladezi munţi, să explorezi peşteri şi chiar să înoţi. În acest joc vei avea parte şi de adversari pe care va trebui să îi anihilezi dacă vei dori să treci mai departe. Oricum îţi va plăcea acest joc dacă vei încerca cât de cât să te obişnuieşti cu platforma jocului.

joc

Ceea ce v-am explicat mai sus va fi însotit şi de către un video pentru a înţelege mai bine aceste jocuri. Atunci când vor mai apărea noutăţi în materie de jocuri să fiţi siguri că vi le voi comunica! Have fun!!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here