Mi-am cumparat in sfarsit masina mult visata

Cand am facut scoala de soferi la 18 ani nu am avut posibilitatea de a-mi cumpara o masina. Foloseam masina parintilor mei si ma bucuram de faptul ca mi se ofera si aceasta posibilitate. Timp de 3-4 ani am mers mereu cu masina lor si nu am simtit nevoia de a avea propriul meu autoturism. Nu am simtit aceasta nevoie pana acum 1 an de zile, cand mi-am pus in plan sa fac tot ce pot pentru a-mi strange 3000 de euro pentru a-mi cumpara o masina a mea. 3000 de euro mi s-a parut o suma rezonabila pentru o masina la mana a doua asa cum mi-o doream.

Acum, a trecut 1 an si in sfarsit mi-am luat masina mult dorita. Cum am reusit?

In primul rand am inceput sa economisesc. In fiecare luna am pus deoparte sume de bani destul de semnificative. Am lasat-o mai moale cu iesirile in oras, hainele scumpe si banii irositi inutil pe gadgeturi de ultima generatie. Am avut marele noroc de a mi se mari si salariul, fapt pentru care am pus deoparte lunar aproximativ 600 lei.

In al doilea rand, ai mei mi-au fost aproape. Din salariile lor, au pus si ei deoparte, aproximativ 500 lei lunar, bani pe care mi i-au dat acum 2 luni, cand a fost ziua mea. Nu stiam ca strang bani pentru acest vis al meu si am fost extrem de fericita. M-am bucurat mult si mi-am dat seama de faptul ca aveam aproape toti banii necesari.

Insa, s-a ivit o problema. Nu am luat in calcul faptul ca masina trebuia adusa din Germania si ca aveam nevoie de bani pentru transport, acte, asigurare, etc. Rabdare pur si simplu nu mai aveam, fapt pentru care a trebuit sa gasesc o solutie. Si am gasit cea mai buna solutie. Am facut un imprumut rapid la Credius si am primit chiar a doua zi suma de bani necesara. Cu un simplu credit doar cu buletinul visul meu s-a indeplinit mult mai repede. Nu credeam ca o institutie financiara nebancara poate fi atat de prompta in a-mi acorda banii de care aveam atat de multa nevoie. Am avut insa o experienta frumoasa si voi mai apela la o astfel de varianta cand voi mai avea nevoie.

Acum am masina mult visata si ma uit la ea cu mandrie si cu respect fata de parintii mei si fata de compania care m-a ajutat cu creditul.

happy-people-in-a-car-7821

Spune si tu parerea...