Alegerea mobilierului pentru birou

Societatea in care traim s-a schimbat extrem de mult in ultimii ani din toate punctele de vedere. Pe langa schimbarile din punct de vedere tehnologic prin care a trecut societatea in care traim, schimbari care sunt extraordinare, si domeniul economic s-a schimbat foarte mult. Aceste schimbari au stat la baza formarii economiei moderne, economie care pune accentul din ce in ce mai mult pe lucrul din spatele unui birou. Pentru ca in desfasurarea activitatii nu ai nevoie doar de biroul din spatele caruia lucrezi, dupa ce te-ai angajat la un birou trebuie sa te gandesti la cum il dotezi din punct de vedere al mobilierului. Cu alte cuvinte, este ca si cum ti-ai cumpara o mobila bucatarie, diferenta facand-o utilitatea mobilierului. Pentru ca de cele mai multe ori achizitionarea pieselor de mobilier reprezinta o activitate care da batai de cap, in cele ce urmeaza vreau sa ofer cateva sfaturi de care sa tii cont atunci cand doresti sa achizitionezi mobilier pentru birou indiferent ca este vorba despre o mobila la comanda.

  • Chiar daca in momentul de fata nu treci prin cea mai buna perioada din punct de vedere financiar atunci cand vrei sa achizitionezi un lucru important trebuie sa faci un efort din punct de vedere financiar. Un exemplu foarte concludent in acest sens il reprezinta mobilierul pentru birou. Avand in vedere ca nu achizitionezi in fiecare zi mobilier pentru birou, in momentul in care te decizi sa faci o asemenea achizitie, alege intodeauna calitatea. Retine ce am zis: calitatea, nu pretul! Niciodata cand faci o achizitie, indiferent de importanta acesteia sa nu te lasi influentat de pretul acesteia, ci doar calitatea trebuie sa primeze, indiferent daca respectiva achizitie este ieftina ori scumpa.
  • Pentru a nu crea discrepanta in birou cumpara doar piese de mobilier confectionate din acelasi material. Inainte de a face o asemenea achizitie gandeste-te ce material se potriveste cel mai bine pentru piesele de mobilier ce se vor regasi in cadrul biroului tau si alege doar un singur material pentru tot mobilierul.
  • Avand in vedere ca in momentul de fata traim o perioada in care nu mai poti fi sigur de nimic, mai ales cand vine vorba despre locul de munca, atunci cand alegi biroul pe care vrei sa il achizitionezi tine cont si de cat de usor ori nu este de demontat. De ce? Pentru a nu avea prea multe batai de cap in cazul in care esti nevoit din diverse motive sa parasesti respectivul birou.
  • La fel ca si in cazul propriei case si atunci cand vine vorba despre birou, redecorarile sunt la moda. Din acest motiv, in momentul in care doresti achizitionarea unui mobilier pentru birou tine cont de acest lucru si alege doar mobilier ce poate fi utilizat in mai multe moduri. Doar in felul acesta vei face o economie pe termen lung.
  • Chiar daca intretinerea precara reprezinta motivul principal al deteriorarii premature a mobilierului, in momentul in care te uiti dupa anumite tipuri de mobilier pentru birou tine cont si de stabilitatea acestora. Nu cred ca vrei sa te numeri printre cei care schimba intr-un interval de timp scurt mai multe modele de mobilier pentru birou din cauza faptului ca acestea nu au fost suficient de stabile incat sa asigure o durata de exploatare mai indelungata.
  • Nu in ultimul rand, avand in vedere ca vei petrece multe ore la birou va trebui sa achizitionezi un birou care iti va oferi confortul de care ai nevoie atunci cand vei fi nevoit sa stai peste program.

Chiar daca la prima vedere achizitionarea mobilierului pentru birou pare o sarcina destul de grea, daca vei tine cont de aceste sfaturi nici nu vei simti cand ai facut aceasta achizitie.

img_3423img_3431

Spune si tu parerea...