HP a anuntat HP ElitePad 900

HP a anunțat oficial pe 01 octombrie 2012 o nouă tabletă denumită HP ElitePad 900 concepută pentru oamenii de afaceri. La prima vedere pare a fi o tabletă obișnuită de 10,1 inchi, cca. 700 grame, având doar 9,2 mm în grosime. Însă ceea ce o diferențiază de alte surate ale ei este într-adevăr unic. Pe lângă un design frumos, ea este o tableta high tech unică datorită accesoriilor cu care vine.

Fiind o tabletă destinată pentru ramura business, ElitePad 900 deține mai multe accesorii tip suport care îi măresc cu mult productivitatea și conectivitatea. Suportul de productivitate permite adăugarea unei tastaturi și a mai multor porturi. Suportul de expansiune (eu l-aș numi de conectivitate) permite folosirea de porturi USB și HDMI, precum și a altor porturi, ca de altfel și a unei baterii adiționale.

Astfel, HP ElitePad 900 este mai mult decât o tabletă. Poate fi și laptop, sau chiar înlocuitor de computer desktop. Potențialul său o recomandă pentru zona business. Se pare că ElitePad va fi o victorie pentru HP la categoria tablete. Windows 8 este contribuie și el la propulsarea noile tablete spre o mai mare flexibilitate și productivitate.

Așadar, tableta vine cu Windows 8, cu un procesor Intel Atom Clover Trail CPU, 2GB RAM, 64GB SSD, MicroSD card slot, display Corning Gorilla Glass, o cameră de 8MP, WiFi, conexiune 4G. Cântărește 680g.

Și iată cum mi s-a schimbat din nou clasamentul la tablete favorite. HP ElitePad 900 nouă lideră în clasament fără apariții intermediare.

Spune si tu parerea...