Cu toate că nu e sfera tehnologică cu care sunteţi obişnuiţi dar îmi voi permite să vă cer un sfat.

Acum ceva timp m-am decis să fac cadou unei prietene bune de ale mele. Cu toate acestea lucrurile nu sunt aşa de uşoare tot timpul. M-am gândit ce anume i-ar plăcea şi apoi am ajuns la concluzia că cel mai simplu este să îi cumpăr nişte bijuterii. Ca să mă înţelegeţi mai bine: nu este iubita mea, nu este o rudă apropiată ci este doar o bună prietenă pe care o cunosc de mult mult timp.

Sincer vreau să îî ofer un cadou care să spună: Mulţumesc că îmi eşti prietenă şi că ai fost alături de mine şi când am avut nevoie de un sfat dar şi când m-am distrat! Te apreciez aşa cum eşti!

După ce am meditat o perioadă am ajuns la concluzia că ei i-ar plăcea anumite bijuterii placate cu aur de aceea am încercat să găsesc ceva frumos.

Am căutat ceva bijuterii care îmi plac şi am decis să fac o galerie şi să mă sfătuiesc cu voi care ar fi cadoul cel mai frumos. Nu voi pune link pe poză ca să vedeţi preţurile şi alte detalii deoarece aş dori în special să înţeleg care vă place cel mai mult.

Toate pozele sunt luate de pe site-ul onlinebijoux.ro,  un magazin online de bijuterii cu produse la indemana oricui si de o diversitate foarte mare.

Care dintre aceste bijuterii vă place? Ce anume mi-aţi recomanda să dau unei prietene?

6 COMENTARII

  1. Nu stiu cat de mult se potrivesc unei „doar” prietene cele doua inele, dar pot sa zic ca sunt superbe. Mi-ar place sa cumpar unul pentru iubita mea, dar grea decizia dintre cele doua inele. Cerceii nu stiu ce sa zic…nu ma pricem prea bine si nici nu prea imi plac. As ramane la oricare dintre cele doua inele, chiar daca nu stiu cat se potrivesc situatiei..dar poate se face o legatura. ;)

  2. Salut! sa oferi un inel unei fete care ti-e doar o buna amica e „derutant” (si se poate interpreta)..daca nu din partea ei, cel putin a celor din jur..un inel iese usor in evidenta pe mana unei fete…si de obicei se acorda ca un simbol al….al ceva ce tu spui clar ca nu e intre voi… Eu ti-as recomanda ce-a de-a 3 a optiune..lantul cu pandantiv rotund. Arata bine, se poate asorta usor, e modern si o „scutesti” pe ea de remarci, genul ..”vai ce inel frumos..te-ai logodit?”..:)… succes!

  3. eu as zice medalionul. Inelele au o semnificatie aparte;;) umila mea parere. app ms ca m-ai ajutat at. a fost super ok numai ca..

Spune si tu parerea...