Hard-ul tau online

De multe ori dorim sa salvam diferite lucruri online si nu avem unde anume sa le punem. Poate ca am dori sa ne cumparam un pachet de gazduire dar folosirea lor uneori este greoaie si poate ca prietenii nostri nu cunosc protocoalele de genul FTP sau SSH.

Ce poti face atunci?

Te poti folosi de serviciile de stocare a datelor gratuit. In prezent exista mai multe servicii care te lasa sa salvezi fisierele tale online insa problema la aceste servicii este ca trebuie sa intri pe un site si sa stai sa incarci fisierele acolo. Ce poti face?

Te poti folosi de serviciile de stocare online a celor de la box.net sau celor de la dropbox.com.

Eu unul recomand serviciile celor de la Dropbox deoarece practic instalezi un software pe calculator care se comporta ca un hardisk extern online. Practic poti muta fisierele la fel cum le muti in Explorer.

Partea cea mai frumoasa este ca pana in limita a 2 GB este GRATUIT. Astfel poti avea stick-ul tau online gratuit! Orice fisier si date de orice fel pot fi stocate pe acest hard online!

4 comentarii

  1. Si la Box.net e usor sa incarci fisierele, cu drag and drop. Eu unul prefer box.net.

  2. Apropo, la box.net primesti 5GB pentru contul free. Cat despre comentariul lui CBN, cred ca e o reactie normala pentru ca tehnologia cloud nu e atat de cunoscuta in primul rand. Apoi mai e lipsa de incredere in orice si oricine. Insa trebuie sa privim in viitor. Tehnologia cloud este pe val si se dezvolta enorm. Datorita ei vom auzi de si mai multe beneficii la preturi fenomenal de mici, asa ca nu ar trebui sa ne miram sau sa privim neincrezatori in astfel de oferte. Totul e sa fim realisti, sa calculam pretul corect si sa fim in pas cu tehnologia, sau mai bine zis sa ne folosim de ea.

Spune si tu parerea...