Despre eRomania

Recent am vazut un articol foarte interesant despre despre eRomania .

Proiectul pare interesant si daca va fi o modalitate de a restructura intreaga structura a statului si  de a gestiona informatia.

Cu toate acestea in momentul de fata un lucru care il remarc in articolul mai de sus este faptul ca nu exista date concrete cu privire la ceea ce vom asista.

Lipsa documentatie care include acest proiect ma ingrijoreaza si ma face sa cred ca cei 500 de milioane de euro vor fi aruncati in vant.

Ma gandeam la aceasta suma de 500 de milioane de euro: oare cum au ajuns la concluzia ca aceasta este suma necesara din momentul in care nu exista o documentatie in prealabil?

Oare nu va fi o mare teapa acest proiect?

    3 comentarii

    1. O sa fie o mare teapa si proiectul asta, sistemul ar fi un fel de big Brother unde s-ar inregistra totul despre o persoana, mai zgarda sa ne puna si am rezolvat toate problemele Romaniei. :) Spre norocul nostru statul nu este in stare de un asa proiect si probabil o sa se sfarseasca ducandu-se banii aiurea ca de obicei. Cu atatia bani mai bine ar face continuare la Avatar – varianta romaneasca. ;)
      .-= Ovidiu a scris ultimul articol: Peisaj rural =-.

    2. Site-ul pe care vor sa-l faca ei, nu are cum sa coste 500 milioane de euro :|. Au politicieni de unde sa isi mai traga bani :).
      .-= HellBoy a scris ultimul articol: Earth Day =-.

    3. Author

      Proiectul eRomania nu semnifica doar un site amarat.
      Proiectul implca modernizarea sistemelor informatice in primarii si in toate institutiile publice. Proiectul implica si anumite aplicate front-end si back-end care practic va controla fluxul de informatii.
      Partea web este doar o mica parte din el.. si costa am inteles in jur de 10 milioane de euro

    Spune si tu parerea...