Cum poti sincroniza browserele intre ele

De cele mai multe ori folosim unul sau mai multe browsere din diferite motive. Eu unul personal Folosesc Chrome, Firefox si uneori Internet Explorer pentru testarea site-urlilor.

Dar cum poti sa sincronizezi datele dintr-un browser in altul? Ce poti face daca doresti sa ai aceleasi bokmarkuri in ambele variante?

Poti folosi optiunea de import pusa la dispozitie de fiecare browser in parte dar aceasta optiune in loc sa adauge sau sa steaga doar noile modificari face un import la toate datele.

O varianta foarte buna pentru a sincroniza mai multe browsere si chiar mai multe calculatoare este sa folosesti Xmark.

Xmark este o extensie pentru Firefox, Chrome, Internet Explorer si Safari care iti pastreaza datele tale pe un server separat. Astfel fiecare modificare facuta in unul dintre cele 4 browsere vor fi automat puse si in celelalte.

Tot ce trebuie este sa downloadesi si sa instalezi extensia pentru browserul tau si apoi sa iti faci un cont si sa faci o sincronizare  urmand pasi de acolo.

4 comentarii



  1. Soluția ar putea-o reprezenta LastPass, aplicația care a preluat și s-a dezvoltat peste Xmarks. Și, așa în grabă, am observat că e compatibil și cu Opera,IE, Safari, Firefox, Chrome și multe alte OS chiar și pt smartphonuri. Ideea e că toate marcajele, siturile și parolele aferente sunt păsatrate într-un singur cont de unde le poți extrage, transferându-le de la un browser la altul. Cittește aici: https://lastpass.com/features_free.php.

Spune si tu parerea...