Cum m-a convis pe mine aparatul geometrie roti 3D?

Vreau sa va spun ca am testat noul aparat geometrie roti 3D de la Raihmann de care sunt foarte incantat si vreau sa impartasesc cu voi impresiile pe care le-am descoperit lucrand cu acest stand geometrie directie roti 3D.

Au fost cateva reprezentante auto, nu voi da nume acum, care au avut un fel de zilele portilor deschise insa nu pentru clienti ci pentru toti cei care detin o astfel de afacere. Asa am aflat ca puteam testa sau puteam vedea ce pot face anumite echipamente lansate de curand.

Printr-o cunostina a mea am ajuns sa fiu trecut pe o lista si programat deoarece era necesar ca cineva, un reprezentant al service-ului sa ma insoteasca si sa asiste cu mine la toate testele pe care vruiam sa le fac.

Eu am vrut sa testez noul aparat geometrie roti 3D despre care auzisem numai pareri de bine, insa eu vruiam sa il incerc sa il vad cum lucreaza, intr-un cuvant vruiam sa ma convinga ca isi merita toti banii.

Pe piata echipamentele de genul acesta sunt foarte costisitoare, insa pentru verificarile pe care le fac dar si pentru profitul pe care il obtinem de pe urma lui se merita sa faci o astfel de achizitie.

Pe mine insa trebuia sa ma convinga de ceea ce face el, adica sa aiba o precizie buna de masurare, dupa mine acesta era singurul atu pe care ar fi trebuit sa il aiba ca sa il cumpar deoarece eu avusesem ceva experiente proaste legate de precizia de masurare si nu mai vruiam sa trec prin asa ceva.
Aparatul de geometrie s-a dovedit a avea o precizie de 0.01 grade ceea ce era poate imposibil de crezut insa testandu-l am fost convins fapt ce ma dus la achizitionarea lui pe loc.

Spune si tu parerea...