Biciclete pentru copii de toate varstele

Mersul pe biciclete, triciclete, trotinete, etc. reprezinta pentru copiii mici si mari una dintre cele mai placute activitati de distractie si in acelasi timp de miscare in aer liber. Este drept ca inceputul este uneori mai greu, insa odata ce copii invata sa stapaneasca si sa controleze bicicleta aceasta devine partenera lor de distractie, intrucat le da si senzatia de putere, (deoarece sunt capabili sa o ghidoneze siguri), dar si senzatia de libertate, (pentru ca se pot deplasa singuri mai repede si mai departe).

Exista la ora actuala o foarte bogata oferta de biciclete copii, de toate dimensiunile si pentru toate varstele. De exemplu, cea mai potrivita alegere pentru copii mai mici, care inca nu isi coordoneaza foarte bine miscarile, o reprezinta o categorie aparte de astfel de vehicule, si anume biciclete fara pedale. Acest tip de biciclete ii ajuta pe copii sa se deplaseze prin propulsia picioarelor, insa cel mai important aspect este ca ii invata sa tina directia, sa vireze si sa comande bicicleta, schimbandu-i directia. In acest mod, folosind biciclete fara pedale copii invata mai usor sa mearga pe bicicleta normala, deoarece, dupa ce au invatat sa stapaneasca din ghidon directia, sa pedaleze va fi mult mai usor. In plus, folosind acest tip de biciclete, copii nu mai au tendinta de a se uita in jos, la picioare sau la pedale, ci se concentreaza asupra drumului, mentinand corect si drept directia. Trecerea de la bicicleta fara pedale la cea normala, cu sau fara roti ajutatoare, va fi mult mai usoara si mai lipsita de incidente sau cazaturi.

O alta categorie de bicicleta, ce este foarte apreciata, pe care o gasiti pe bebecarucior.ro, este cea care permite plierea si strangerea sa foarte usoara, pentru a incapea in portbagajul masinii sau pentru a putea fi carata de catre parinti pana in parc. Bicicleta copii pliabila Lambrettina este recomandata copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 6 ani si are un design foarte atractiv pentru cei mici. Este dotata cu un cadru rezistent, din otel, care este si pliabil, are frana de mana pe ambele roti, ghidon reglabil pe inaltime si poseda atat far, cat si sonerie.

Spune si tu parerea...