Gaseste si sterge fisierele dublura

Din pacate cu cat spatiul nostru de stocare pe calculator este mai mare cu atat sansa de a avea dubluri la poze si melodii este mai mare. Ce poti face daca nu stii exact cum sa gasesti fisierele dublura?

Ei bine varianta cea mai simpla este sa instalezi programul AllDup. Ce face acest program?

Acest program indexeaza toate fisierele de pe spatiul de stocare si apoi folosind algoritmi rapizi incearca sa gaseasca fisierele dublicat.

3 comentarii


  1. buna ziua domnule MARIUS, eu sint mai in virsta si evident ca ma pricep la calculatoare precum dumneavoastra la chirurgie plastica.fiti atent.am dat de belea.nu am stiut ca inainte de a formata un hard exterior, trebuia sa golesc memoria pe altceva. si tot ce am strins in 4-5 ani, insumind poze de familie, muzica veche si filmilete tot de familie .acum las muzica, beatles si pink floyd si dylan, mai gasesc .ei bine am luat de pe google un program care se chiama RECUVA.dupa mine e foarte bun, mai ales ca l-am gasit si in limba romana.si pe bijbiite, am reusit cit de cit sa recuperez de pe hard care este de 700 giga, cam 90 la suta.si acolo la recuperari nu prea m-am descurcat desi am baiat si mai ales ginerele meu care cumpara aproape toate revistele de specialitate, ba nu au timp, ba n-au chej.insfirsit am scos-o oarecum .problema este ca atunci cind am dat de recuperari, mi-a venit o mestecatura din toate legumele sau intr-un cuvint adunarea regimentului cum spuneam in armata prin '75 la tocana de legume.au venit o gramada de dubliuri , muzica, amestecate cu poze si filmulete.daca poteti mai pe intelesul meu sa imi indicati un program si daca nu va plictisesc, pas cu pas sa incerc sa mai scap de atita "balast".in speranta ca nu v-am deranjat, va doresc ceea ce viseaza fiecare tinar:SA AJUNGA LA MICROSOFT, s-au la APLE COMPUTERS ca salariat.

  2. Stiu de problema asta… de obicei e foarte greu sa sortezi datele apoi.. depinde mult de program…

    Eu am folosit programul din articol si mi-a recuperat si structura…. dar depinde foarte mult de cum a fost formatat HDD-ul… uneori nu poti recupera strucutra ci apoi trebui sa stai sa sortezi datele din nou.

Spune si tu parerea...