Recupereaza datele pierdute

Ce poti face daca ai sters din greseala un fisier? Ce poti face daca din greseala ai formatat gresit o partie?

Te poti folosi de Pandora File Recovery. Acest program te poate ajuta sa recuperezi orice tip de fisier inclusiv muzica, filme si documente sterse. Ce face acest program? Face o „harta” cu toate fisierele  si directoarele sterse. Dupa ce aceasta „harta” a fost facuta poti sa recuperezi datele dorite.

6 comentarii

  1. URGENT,MI SA DUS HARDUL UNDE AVEAM APROAPE TOTUL PE EL,AM REINSTALAT WINDOWSUL SI NU IL VEDE,CUM POT RECUPERA CE AM AVUT PE EL?ellyssa74@yahoo.com

  2. Ellyssa, te rog oferă-ne mai multe detalii despre modul în care ți s-a deteriorat hdd-ul tău. Teoretic există șanse să îți recuperezi datele de pe hdd, practic depinde de cauza ce a condus la defecțiunea lui.

    Spune-ne cum s-a întâmplat și ce înțelegi tu prin expresia ”windows-ul nu vede hdd-ul”? Nu se mai execută secvența de bootare? Nu mai este recunoscut deloc în bios? Dă-ne mai multe detalii te rugăm.

  3. doar o partitie de pe hard se vede si aia goala,in bios se vad hardurile,asa nu se vad.am pack 3 si am reinstalat nero ca il vede ca pe un virus la un calculator,e legat si la alt calc sa pot lua date din celalalt,am reinstalat windowsul,am mii de poze,si nu vreau sa le pierd,cum e procedura?sunt din tm

  4. Author

    Ellyssa74 sunt mai multe programe care pot rezolva aceasta problema.
    Fie poti incerca sa recuperezi datele sterse dar cel mai bine iti recomand urmatoarele programe:
    https://www.ptdd.com/ – programul de recuperat partitia
    sau https://www.partition-recovery.com/
    sincer iti recomand sa vorbesti cu cineva care este expert in calculatoare si sa nu incerci tu recuperarea partitie deoarece e posibil sa strici si mai tare ceea ce ai de recuperat.
    Personal am recuperat o partitie recent si teoretic daca nu ai formatat hardiskul cu full format atunci datele ar trebui sa poata fi recuperate.
    Insa iti recomand sa gasesti un amic care se pricepe la calculatoare ca sa nu iti distruga de tot partitia.



Spune si tu parerea...