Windows Blue – noul sistem de operare a celor de la Microsoft?

Recent a apărut pe internet un nou sistem de operare oferite de la cel de la Microsoft, bineînțeles sistemul de operare care practic a apărut nu este lansat oficial și nici nu a fost confirmat oficial.

Dacă este cu adevărat ceea ce pretinde a fi, se pare că cel de la Microsoft au lucrat mai mult la interfața METRO, inclusiv la o mai mare flexibilitate în mărimi a titlurilor și a customizărilor pentru ecranul de start. Noul sistem de operare Windows Blue are o îmbunătățire adusă și la opțiunea de multitasking. Acum poți pune doua aplicații să lucreze una lângă alta. SkyDrive are o integrare mai puternică și mai bună în acest sistem de operare.  Au fost adăugate și modificate mai multe setări ale sistemului pentru o mai bună funcționalitate și o mai ușoară prezentare.

Se pare că noul sistem de operare a celor de la Microsoft aduce și o nouă versiune de Internet Explorer, versiunea 11. Momentan nu se cunosc multe detalii despre acest browser dar suntem siguri că ci de la Microsoft vor încerca să facă cât mai competitiv și compatibil cu noile tehnologii HTML 5.

Windows Blue va conține și noi aplicații de productivitate, inclusiv un nou calculator, o noua aplicație de înregistrare sunetele și o aplicație de alarmă nouă. În curând voi încerca să instalez acest nou Windows și să reușesc să fac anumite print screen -uri  și videoclipuri.

Ce v-ar plăcea să vedeți în Windows Blue sau Windows 9?

Spune si tu parerea...