Vreau să vină vara mai repede

Acum ceva timp am scris despre faptul că zorilestore.ro caută un ambasador pentru magazin. După câteva zile de la data publicării articolului un domn de la acel magazin m-a contactat deoarece modelul cerut de mine nu mai exista pe stoc pentru testare. Mi s-a oferit posibilitatea să aleg alt produs pentru teste și am ales Papuci RIDER pentru barbati R3 AD X. Produsul a ajuns după câteva zile.

Nu am scris nimic despre aceasta deoarece am vrut să testez papucii. Deoarece afară e foarte frig nu am avut cum să îi port dar am încercat câteva zile să îi port în casă ca și papuci de casă.

Am rămas plăcut surprins! De ce?

Talpa sandalelor, cred că sandale sunt, este genială! Parcă ai călca pe un material foarte moare și confortabil. Am încercat să și fug sau să calc pe niște suprafețe cu denivelări. Rezultatul a fost superb: parcă nici nu simțeai nimic. Pot spune că am simțit ce se se spune pe site despre acești papuci:  „Talpa EVA, extra usoara si comoda, asigura o aderenta excelenta si un plus de stabilitate iar design-ul curat al partii superioare face ca acestia sa fie un amestec perfect intre stil si confort”. De asemenea, după o perioadă de ghete și bocanci, greutatea redusa și confortul oferit fac papucii Rider R3 o plăcere de purtat.

Eu unul personal nu prea sunt fanul acestui tip de sandale, nu îmi place să am între degete bucata aia de papuc. Cu toate acestea pot spune că în cele 3 zile de teste nu am fost deranjat deloc.

Ce pot spune este că abia aștept vara să îi testez mai bine!

2_80070_22534_1366085233

Spune si tu parerea...