Un Fitbit Flex 2 a explodat, datorita unor „factori externi”, spune compania

Cu câteva zile în urmă, un Fitbit Flex 2 ar fi explodat la încheietura mâinii unui utilizator, declanșând o anchetă asupra incidentului. Fitbit a fost investigat și a anunțat că nu este de vină nici o defecțiune a dispozitivului. Unitatea în cauză a fost testată de o „companie lider in analiza cazurilor de acest gen”. Împreună cu analiza proprie a lui Fitbit, a reiesit concluzia că daunele au fost cauzate de niste „factori externi”.

Fitbit nu oferă detalii cu privire la acesti „factori”. De asemenea, compania nu a mai primit astfel de plangeri de la alti utilizatori. În ansamblu, este o situație dificilă, dar partea buna este ca nimeni nu a fost ranit. Dina Mitchell, femeia al cărei Fitbit Flex 2 a explodat la încheietura mâinii, a fost tratata intr-un spital din Wisconsin, neavand ceva grav.

Fitbit a afirmat, de asemenea, că cei interesați de achizitionarea acestui device, o pot face cu incredere, fără griji de accidente sau defecțiuni. Avand in vedere ca pana in acest moment nu s-au mai semnalat astfel de cazuri, putem presupune ca device-ul este sigur pentru oameni.

Spune si tu parerea...