Sony Ericsson anunta update la Android 2.3.4 din toamna

Începând cu luna octombrie, gama de telefoane Android Xperia™ va primi o nouă versiune de software – Android Gingerbread 2.3.4. Utilizatorii care deţin unul dintre modelele de telefoane Xperia™ lansate în 2011 vor beneficia de funcţia îmbunătăţită Facebook inside Xperia™ şi cameră 3D de la Sony. Upgrade-ul la platforma de operare aduce şi o funcţie nouă de la Google – Google Talk cu Video Chat, disponibilă pentru telefoanele dotate cu cameră frontală.

Cu noua funcţie Facebook inside Xperia™, utilizatorii interacţionează pe Facebook mult mai rapid şi intuitiv. Camera a suferit şi ea îmbunătăţiri. Cu tehnologia panoramică 3D de la Sony, imaginile sunt surprinse şi pot fi vizualizate în 3D, prin conectarea telefonului la un televizor 3D, prin portul HDMI.

„Prin acest upgrade de software, îmbunătăţim experienţa divertismentului pe smartphone-urile Xperia™ lansate în 2011, inclusiv la cele care se află deja în mâinile consumatorilor”, a declarat Nikolaus Scheurer, Head of Product Marketing Sony Ericsson. „Utilizatorii noştri se vor bucura de noi funcţii de la Google, o şi mai bună integrare a aplicaţiei Facebook pe telefon şi dotări noi ale camerei foto, oferite de Sony”, a continuat acesta.

Beneficiile upgrade-ului:

  • Smartphone-urile Xperia™ lansate în 20111 vor primi versiunea 2.3.4 a platformei Gingerbread, care aduce funcţii noi precum Google Talk cu Video Chat, disponibilă pe modelele cu cameră frontală.
  • Funcţionalităţi noi ale aplicaţiei Facebook inside Xperia™, pentru o interacţiune mult mai rapidă pe Facebook.
  • Smartphone-urile Xperia™ introduc tehnologia panoramică 3D pentru camera foto, de la Sony.
  • Utilizatorii îşi pot transforma telefonul într-un mini-PC mobil, permiţând ataşarea perifericelor USB (precum mouse sau tastatură) la staţia multimedia Sony Ericsson LiveDock™. Totodată, au posibilitatea să îşi conecteze telefonul la televizor prin portul HDMI, pentru a se putea bucura de experienţa unui ecran mare.
  • Input Swipe pentru redactarea mesajelor – introducerea caracterelor se poate face acum doar prin alunecarea degetelor peste tastatura virtuală

Spune si tu parerea...