Sfaturi: Ai probleme cu un program in Windows 7?

Windows 7 contine multe lucruri interesante si care te poate ajuta sa rezolvi problemele mult mai repede decat in variantele initiale.

O aplicatie de care probabil nu ati auzit este „Problem Steps Recorder„. Pentru ce poate fi folosita aceasta aplicatie?

Sa presupunem ca aveti probleme cu calculatorul si va da o anumita eroarea la un program. Ai putea chema un prieten sau un expert in calculatoare pentru a rezolva situatia respectiva. Dar daca nu ai aceasta posibilitate? Probabil ca vei incerca sa vorbesti cu un prieten pe telefon sau pe Yahoo Messenger si sa ii explici problema.

Totusi din experienta mea cu cei care nu prea stiu multe despre sistemele de operare m-a dus la concluzia ca de cele mai multe ori eu nu au nicio ideie in explicarea problemei.

Problem Steps Recorder” iregistreaza actiunile unui utilizator si iti ofera o modalitate de a explica ce nu merge in calculatorul tau.

Cum poti sa folosesti acest program?

Deschide butonul de Start din Windows si scrie in casuta de cautare „psr”. Dupa ce vei da enter vei observa un mic recorder pe ecranul tau.

Apasa Record, incearca sa accesezi programul cu eroare si apoi dupa ce ai terminat apasa Stop. Salveaza fisierul si trimite-l unui expert.

P.S: acest soft face diferite print screenuri sau capturi asadar aveti grija ce aveti deschis atunci cand il folositi

Spune si tu parerea...