Samsung Galaxy J5 (2017) a primit aprobare de la FCC

Stim deja destul de multe despre Galaxy J5 (2017), chiar daca Samsung nu a lansat inca acest smartphone. Telefonul vine cu numarul de model SM-J530 si a fost zărit in ultimele saptamani pe diferite site-uri de benchmark.

Cea mai recenta stire care mentioneaza existenta lui Samsung Galaxy J5 (2017) este listarea telefonului la Comisia Federala de Comunicatii (FCC), fapt ce ne face sa credem ca nu mai este mult pana la lansarea oficiala a acestui device.

Se pare că comisia americană de reglementare tocmai a acordat aprobarea smartphone-ului Samsung cu numărul de model SM-J530FM. În afară de faptul că telefonul este fabricat în Coreea, nu aflăm nimic altceva de la listarea la FCC.

Cu toate acestea, Galaxy J5 (2017) aduce un ecran de 4.8 inci cu rezolutie HD (720p), precum si o camera principala mai mult decat decenta de 12 megapixeli.

Sub capota, Samsung ar trebuii sa includa un procesor octa-core Exynos 7870 de 1.6 GHz, asociat cu 2GB RAM si 16GB de memorie interna extensibila. Despre baterie inca nu avem informatii, dar stim ca telefonul va rula Android 7.0 Nougat.

Este foarte provabil ca Samsung Galaxy J5 (2017) sa fie lansat in SUA in urmatoarele saptamani, dar numele ar putea sa difere in functie de operator.

Spune si tu parerea...