Samsung Galaxy J3 (2017) este cel mai mic smartphone (din punct de vedere al specificatiilor) pe care compania sud-coreeana intentioneaza sa il lanseze in acest an.

Telefonul entry-level Galaxy J3 (2017) nu se diferentiaza cu nimic special fata de celelalte smartphone-uri din aceeasi zona de preturi. Cu toate acestea, se pare ca Samsung a decis sa includa Android 7.0 Nougat la bord.

Device-ul de buget cu numarul de model SM-J330 a fost lista recent pe Geekbench, motiv pentru care am reusit sa aflam cateva detalii despre ce se afla in interiorul lui Galaxy J3 (2017).

Smartphone-ul va fi echipat cu un procesor quad-core Exynos 7570, asociat cu memorie RAM de 2GB si memorie interna de 16GB care poate fi extinsa.

Citeste si:   LG V30 se anunta a fi un camera phone veritabil

Din păcate, nu ni se oferă detalii despre camerele telefonului, dar merită menționat faptul că predecesorul său, Galaxy J3 (2016), are o cameră foto de 8 megapixeli pe spate și un shooter secundar de 5 megapixeli pe față. Galaxy J3 (2017) ar trebuii să aduca cel puțin niste camere similare.

Nu stim inca o data exacta de lansare a device-ului, dar ne asteptam sa il vedem in magazine cat de curand.

Spune si tu parerea...