Cele mai bune programe gratuite de facturare

Facturier Util

Facturier Util este un program de facturare gratuit cu care puteti emite facturi proforme, facturi fiscale si chitante in format A4. Programul este creat pentru a va fi util la facturare – gratuit oriunde, oricand. Utilizarea sa este absolut gratis, fara limita de facturare, fara restrictii de inseriere si numerotare a documentelor fiscale.

Fiind un program pentru computer, prezintă unele avantaje ca: se poate folosi pe un laptop – oriunde, oricând, nu necesită conexiune la Internet, se pot emite facturi fiscale sau proforme fără tipărire propriu-zisă (expediere via email), salvarea documentelor se poate face în format .pdf și .csv, posibilitatea de reeditare documente (facturi fiscale si proforme), generare chitanță pe baza unei facturi, salvare automată a datelor cumpăratorilor, salvare de documente in format .pdf (portabil).

Download Facturier Util

____________________________________________________________

IceFact

IceFact este un program gratuit de facturi, facturi proforme, avize de însoţire a mărfii şi chitanţe.

Citeste si:   Aplicatii iPhone: Leafsnap

Programul prezintă următoarele facilități: emite facturi, proforme, avize, chitanţe, permite cote de TVA diferite pe acelaşi document, transformă automat din proformă şi aviz în factură, tipărește pe format A4 sau A5, tipărește factură cu chitanţă (automat), tipărește şi exportează în format XLS borderourile de documente, permite inserarea de logo (siglă), deține PDF printer încorporat, validează atributul fiscal, CIF, CNP, IBAN, caută automat beneficiarii pe mfinante.ro, funcționează fără nomenclatoare de produse sau parteneri,  autocompletează beneficiari, delegaţi şi produse.

Download IceFact pentru Windows | IceFact pentru Linux

____________________________________________________________

SmartBill

SmartBill 2011 este un program de tip shareware cu o perioadă de gratuitate de 30 de zile după care trebuie cumpărată o licență pentru a putea fi folosit mai departe. O caracteristică bună a acestui program este faptul că aplicația completează automat toate informațiile învățate. Odată cumpărată o licență aceasta are caracter permanent pentru un număr nelimitat de computere. Suportul tehnic este gratuit și nelimitat cu un timp mediu de raspuns de 2 ore. Nu prezintă costuri ascunse sau taxe ulterioare. Prețul pornește de la 119 lei.

Citeste si:   Groovedown - cea mai simpla metoda de a descarca muzica

Download versiunea de probă SmartBill

____________________________________________________________

FacturarePro

FacturarePRO este un Program Facturare ce poate fi folosit cu foarte mare uşurinţă de orice firmă (SRL/SA), Persoana Fizică Autorizată (PFA), Întreprindere Individuală (II), Asociaţie Familială (AF), Organizaţie non-guvernamentală (ONG). Este un program cu licență și are o perioadă de încercare de 30 de zile. Licența este în valoare de 150 lei valabilă pe viață și include actualizări nelimitate gratuite.

Download versiune de probă FacturarePro

____________________________________________________________

EuroFacturier

EuroFacturier este un soft GRATUIT destinat firmelor si persoanelor autorizate sa emita facturi. Cu acest program puteti scoate la imprimanta Facturi si Chitante fara a mai folosi facturi tipizate. Programul are diverse facilitati, cateva dintre ele fiind: posibilitatea de a-l personaliza singuri, din meniul „Setari”, posibilitatea de a salva facturile ca documente Adobe Acrobat (*.PDF), Microsoft Excel (*.XLS), Microsoft Word (*.DOC), Rich Text Format (*.RTF), puteti seta din meniu cota TVA-ului iar programul va face singur toate calculele, nu este nevoie sa introduceti decat cantitatea si pretul unitar. În plus, programul este gratis.

Citeste si:   Cele mai bune programe de contabilitate

Dezavantajul acestui program este faptul că pentru a putea rula efectiv aplicația trebuie să mai instalăm încă două utilitare, și anume .NetFramework 2.0 și Crystal Reports.

Download EuroFacturier gratuit

Acest program are și o variantă plătită, EuroFacturier PRO (preț 80 lei), care prezintă avantajul de a primi asistență tehnică oricând.

Vrei sa faci factura online si chitantier? Nimic mai simplu! Factura pe internet si facturier online sunt la doi pasi de tine!

8 COMENTARII

 1. Va recomand sa incercati si programul de facturare QInvoices (www.qsolutions.ro).
  Ofera tot ce trebuie pentru facturare, unei companii mici, medie.

  – facturi proforme
  – facturi normale,
  – facturi storno
  – chitante,
  – incasari prin OP
  – rapoarte
  – dashboard

  Vedeti lista intreaga de facilitati pe site.
  Licentierea se face pe societate, iar informatiile sunt stocate online, deci se pot accesa documentele sau emite noi documente de oriunde.

 2. Va recomand sa incercati si programul de facturare QInvoices. (www.qsolutions.ro)
  Face tot ce trebuie pentru facturare, are acces la date de oriunde si este simplu de folosit.

 3. Programul de facturare online si programare clienti | Qubiplanner este un program care permite pe langa facturare, imcasare etc. si planificarea clientilor, a lucrarilor si activitatilor. Extrem de folositor pentru firmele care presteaza servicii, saloane de infrumusetare, cabinete de avocatura etc. Programul de facturare online Qubiplanner poate fi utilizat gratuit 30 de zile. Mai multe detalii pe https://www.qubiplanner.com.

 4. Depinde de ce ai nevoie:
  Daca gestionezi stocuri iti recomand https://www.cubicsuite.ro – este o solutie care iti trateaza fluxul de comenzi integrat, din momentul comenzii catre furnizor, Nir, intrare in stoc pana la inchiderea cu factura emisa catre client.
  Daca prestezi servicii si NU gestionezi stocuri iti recomand https://www.qubiplanner.com – este o solutie care pe langa faptul ca arata foarte bine si este 100% responsive, iti permite sa iti programezi clientii si sa iti planifici activitatile, dupa care sa le tragi intr-o factura (pe care o poti personaliza) si sa facturezi, optiunile fiind generarea pdf sau generare si trimitere automata pe mail clientului.

 5. Eu recomand Qubifactura,https://factureaza-online.ro, cel mai simplu program de facturare online pe care l-am putut gasi. Gratuit 30 de zile iti ofera posibilitatea sa testezi aplicatia. Arata bine si nu ai cum sa te incurci cand vrei sa emiti o factura. Iti memoreaza clientii si liniile de factura, asa ca nu trebuie sa introduci de 100 de ori aceleasi date. Arata foarte bine si e responsive (se vede bine atat pe calculator cat si pe mobil) si mie personal imi place ca pot emite facturi fara sa mai car dupa mine vechiul facturier.

Spune si tu parerea...