O masina care parcheaza singura. Mai interesant este ca se face cu ajutorul unui telefon. Deci vorbim despre o aplicatie care este compatibila cu un iPhone, cu ajutorul careia poti parca o masina. De fapt nu orice masina .

Valeo Park4U este  implementat de inginerii de la Volkswagen in propriile modele ce permite unui utilizator de iPhone sa isi parcheze masina doar prin ghidarea efectuata cu ajutorul acestuia.

Se pare ca nu poti decat sa accelerezi si sa franezi masina cu aceasta aplicatie, de restul se ocupa masina.

Atentie mare cu telefonul, sa fie mereu incarcat. O sa apara tentatia de a parca intre doua masini, iar portierele sa nu se deschida din cauza spatiului ramas. Astfel s-ar putea sa intarziati la servici pana se incarca telefonul, ca sa puteti scoate masina din parcare.

Citeste si:   Noile modele de iPod touch si iPod nano 2012

Oricum nu se va intampla aceasta daca nu aveti un anumit model de Audi, Lincoln, Ford si bineinteles Volkswagen, sau daca nu vreti. Pentru ca aplicatia nu functioneaza pe alte masini si nici macar pe toate modele mentionate. Si in plus aplicatia nu este disponibila, si nici nu se stie cand va fi aceasta. Probabil ca inginerii de la Volkswagen i-au in calcul si ceva despagubiri, poate nu sunt siguri de siguranta masini in cauza sau a celor din parcare.

Ne sacrificam sa ne mai parcam noi masinile, in timp ce jucam NFS pe telefon.

Inchirieri masini din Bucuresti si inchirieri auto Otopeni. Inchiriere de masini din Bucuresti sau inchiriat masini otopeni.

Citeste si:   BlackBerry Bold 9900

1 COMENTARIU

Spune si tu parerea...