Nokia Oro: cine ar cumpara asa ceva?

Nokia a aratat noul lor telefon Nokia Oro, un telefon care va costa in jur de 800 de euro. Cine va cumpara un telefon la pretul asta?

Telefonul se pare ca va avea aur de 18 carate, pietre pretioase si piele. Totusi sunt aceste materiale atat de importante pentru utilizatorul de rand?

Oare nu ne intereseaza mai mult performanta?

De ce nu as cumpara un Samsung Galaxy S 2, care e simplu dar cu caracteristici uimitoare?

Este adevarat ca si Nokia Oro are cateva lucruri bune, cum ar fi camera foto de 8MP, ecran AMOLED,, microUSB, Wireless. In rest nimic interesant!

2 comentarii

  1. Eu as vrea sa-mi cumpar cel mai simplu telefon, cam cum era Nokia acum vreo 7 ani, dar habar n-am unde as mai putea gasi… Am dat cu ochii pe internet de un comparator de preturi XXX , dar tot de astea moderne, de ultime generatii, oof, pe mine ma enerveaza astea!!!

    1. Adevarat spui, eu mai am prin casa un model de care vorbesti tu. Nu are ecran color, nu are functii care mai de care, ci e un telefon. Bateria inca mai tine o saptamana, a rezistat la multe socuri dar e un supravietuitor. Nu am mai vazut prin magazine modelele acestea, dar poti gasi ceva asemanator printre aceste modele de Nokia.

Spune si tu parerea...