Moto 360 (generatia 2) a inceput sa primeasca actualizarea la Android 2.0

Motorola a promis că va aduce actualizarea la Android Wear 2.0 pe smartwatch-urile sale Moto 360 (a doua generatie) până la sfârșitul acestei luni. Asta inseamna ca actualizarea ar trebuii sa ajunga din clipa in clipa. Vestea bună este că Motorola a dezvăluit faptul că actualizarea va începe să ajunga pe smartwatch-urile sale de astăzi. Vestea proastă este că aceasta va fi una dintre acele lansări divizate în mai multe etape, așa că nu se știe când fiecare unitate Moto 360 (generatia 2) o va primi în cele din urmă.

Deci, dacă dețineți unul dintre aceste ceasuri, trebuie sa vă inarmati cu inca putina rabdare, dar probabil că sunteți o persoană foarte răbdătoare, deoarece ați așteptat deja actualizarea Android Wear 2.0 din februarie, când Google a spus că a trimis-o dar, evident, nu a făcut-o.

Pe de altă parte, lucrurile ar putea fi mai rele pentru anumiti utilizatori. Moto 360 Sport este identic la interior cu cea de a doua generatie Moto 360, dar actualizarea Android Wear 2.0 pentru modelul respectiv este doar la stadiul de „în curând”. Principalele caracteristici ale noului Android Wear 2.0 sunt: o interfață UI refăcută, un magazin Play propriu și suport pentru eventuale complicații ale ceasului.

Spune si tu parerea...