MobiliCasa.ro – mobila pentru toate gusturile

Tu ai auzit de magazinul online MobiliCasa ? Pana acum jumatate de an nici eu nu stiam de existenta acestui magazin. Acum insa este magazinul meu preferat atunci cand vreau sa cumpar mobila.

Sa va povestesc cum a inceput totul.

Am stat cu chirie vreo 6-7 ani. Intr-o zi insa am facut calcule si mi-am dat seama ca daca voi plati mereu chirie nu ajung nicaieri si ca am mai multe avantaje daca imi cumpar un apartament (rata mai mica decat chiria, raman cu proprietatea dupa ce o achit, pot face orice modificari imi doresc, etc.). Stand cu chirie nu simteam ca acel loc imi apartine.

Am hotarat asadar impreuna cu sotul meu ca e momentul sa ne cumparam un apartament. Am facut rata la banca si in cateva luni am cumparat un apartament nou. Bineinteles ca nu era mobilat, fapt pentru care a trebuit sa cumparam absolut toata mobila.

Initial am zis sa mergem prin magazine. Am intrat intr-o multime de magazine, magazine mari de mobila. Locuim intr-un oras mare si teoretic ar fi trebuit sa avem de unde alege. Insa, spre surprinderea noastra nu ne-a placut nimic.

Atunci am zis ca nu ar fi rau sa ne cumparam online mobila. La urma urmei, primim garantie, livrare gratuita si putem returna ce nu este in regula. Astfel am inceput sa cautam site-uri de pe care am putea comanda mobila. Dupa ore bune petrecute pe tot felul de site-uri de mobila online i-am gasit pe cei de la MobiliCasa.ro. Inca de la inceput mi-a atras atentia site-ul lor. Apoi am inceput sa caut detalii legate de acest magazin online si am aflat doar lucruri bune.

M-a bucurat mult faptul ca am gasit aici mobila pentru toata casa. In plus, unde a fost cazul am putut modificat dimensiunile mobilei si am optat chiar si pentru mobila la comanda.

Am fost tratata cu respect, seriozitate si profesionalism, ceea ce e foarte important pentru orice client.

Daca si tu vrei sa cumperi mobila pentru casa ta, nu mai sta pe ganduri si comanda online. Totul e mult mai simplu si mai rapid. Intra chiar acum pe MobiliCasa.ro.

Spune si tu parerea...