„Made in CHINA”

Comisia Europeana a publicat un raport din care reiese ca jumatate din produsele nealimentare din Uniunea Europeana sunt periculoase. „China rămâne ţara cu cele mai multe notificări referitoare la produse nealimentare periculoase detectate în UE prin intermediul sistemului de alertă rapidă (RAPEX), însă această proporţie a scăzut de la 58% din notificări în 2010 la 54% din notificări în 2011”, se precizează în raport.

Tot comisia Europeana spune ca in total 1.803 produse, în special îmbrăcăminte şi textile, jucării, autovehicule, aparate electrice şi produse cosmetice, au fost semnalate ca fiind periculoase în 2011.

Si toate acestea in afara produselor contrafacute care dau bine la ochi dar calitatea…„periculos de slaba”. Din pacate Romania „colectioneaza” astfel de produse si uite asa tara noastra esto o China mai mica.

Ma contrazic putin si spun ca in comparatie cu alti ani romanii par a fi mai cumpatati cand e vorba de cumpararea unor produse made in China sau contrafacute, dar asta pentru ca si pretul acestora a crescut, si nu le mai da mana sa achizitioneze un produs slab la un pret ridicat.

Adevarul adevarat este ca nu se merita sa cumperi produse de slaba calitate, mai ales cand este vorba de produse electronice.

„SUNTEM PREA SARACI CA SA NE PERMITEM LUCRURI IEFTINE ”

Spune si tu parerea...