Facebook urmeaza sa lanseze o noua aplicatie dedicata creatorilor de videoclipuri

Ca parte a unei actualizari la „Mentions” care va fi lansata in urmatoarele luni, Facebook intentioneaza sa introduca o noua aplicatie care vizeaza creatorii de videoclipuri. La fel ca si Facebook Live, noua aplicatie isi va face debutul in interiorul „Mentions” in cursul acestui an.

Anuntul a fost facut la conferinta video anuala VidCon Friday. Actualizarea va aduce un nou tab in „Community” care va permite creatorilor de content video sa se conecteze mult mai usor cu urmatitorii sai de pe Facebook, Instagram si Messenger.

De asemenea, va contine instrumente speciale destinate creatorilor de videoclipuri care le vor permite sa adauge intro-uri si outro-uri transmisiunilor lor live. Actualizarea va include si stickere personalizate vizibile pentru toti spectatorii, precum si cadre personalizate.

Directorul de productie al celor de la Facebook, Daniel Danker, a aratat ca aplicatia va contine informatii suplimentare care vor permite creatorilor sa vada cine sunt urmaritorii lor si cum consuma continutul video.

Ramane de vazut cand va fi lansata exact noua aplicatie si care platforma o va primii mai intai (Android, ios), dar cel putin stim ca va venii ca o actualizare a Facebook Mentions.

Spune si tu parerea...