Diabol III – un succes marca Blizzard

La ultima conferință pentru dezvoltatorii de jocuri, fostul director Jay Wilson a vorbit despre Diablo III. În prezent peste 1 milion de jucători joacă în fiecare zi acest joc online. Deasemenea 3 milioane de utilizatori unici se autentifica în contul de la Diablo în fiecare lună. Putem spune ca acel joc este un mare succes din partea celor de la Blizzard. Cu toate că modificările jocului, cum ar fi casa de licitații pentru care se folosește aur și bani reali, a avut un impact negativ asupra jocului. De fapt acest director spune că 50 la sută din utilizatorii acestui joc folosesc casa de licitații.

Diablo III a fost un real succes pentru cei de la Blizzad deoarece s-a vândut în peste 12 milioane de copii. Deasemenea cel puțin 25 la sută din acești utilizatori au devenit utilizator pe internet al acestui joc. Practic ei plătesc în fiecare lună o suma de bani pentru a putea juca jocul online.

Acest joc probabil că va avea și o mai mare creștere a numărului de utilizatorilor atunci când el va fi disponibil pe PlayStation 3 și PlayStation 4. Noul joc a fost modificat pentru a putea fi jucat mai bine pe console.

Fostul director spune că vor avea parte de schimbări importante în viitor. Suntem curioși să vedem ce direcție va da jocului noul director și care va fi impactul lui asupra utilizatorilor.

Iti palc jocurile lego hero factory? Noile jocuri lego hero factory sunt disponibile acum! De asemenea poti gasi un ghiozdan pe gustul tau. Ghiozdan personaje desene sunt la un pas de tine.

Spune si tu parerea...