Nou Generator de prompt AI — scrie prompturi mai bune pentru ChatGPT, Claude și Gemini →

Cum să ștergi un grup pe Facebook

Cum să ștergi un grup pe Facebook

În cazul în care ai creat un grup pe Facebook și acesta nu mai este activ sau nu mai ai nevoie de el, în calitate de administrator ești singurul care are posibilitatea de a-l închide definitiv.

Facebook nu oferă un simplu buton de „Șterge grupul” pentru comunitățile cu membri; pentru a-l desființa, este necesar să elimini mai întâi toți membrii existenți, iar după ce rămâi singurul membru, la părăsirea grupului acesta va fi șters automat.

Urmărește tutorialul video de mai sus pentru a vedea pas cu pas cum poți închide sau șterge corect un grup pe Facebook!

Lasă un comentariu