Atunci când ești conectat la contul tău Google, compania înregistrează automat activitatea de navigare: căutările efectuate, linkurile accesate și clipurile vizionate pe YouTube. Dacă utilizezi Google Chrome și ai activată sincronizarea contului, în profilul tău se salvează și istoricul complet al paginilor web vizitate de pe computere sau dispozitive mobile.
Pentru a-ți proteja confidențialitatea și a avea un control mai strict asupra datelor personale, Google pune la dispoziție o secțiune dedicată administrării acestui istoric. Urmărește ghidul video de mai sus sau parcurge pașii de mai jos pentru a curăța înregistrările:
Pași pentru ștergerea istoricului din „Activitatea mea pe Google”
- Accesează pagina dedicată Activitatea mea pe Google (myactivity.google.com) și conectează-te la contul tău.
- În secțiunea de căutare a activității, apasă pe butonul Șterge (Delete).
- Alege intervalul de timp dorit: Ultima oră, Ultima zi sau Dintotdeauna (All time) pentru o ștergere integrală.
- Selectează serviciile Google pentru care dorești eliminarea datelor (Căutare Google, Chrome, YouTube etc.) și apasă pe Șterge.
- Opțional, poți activa opțiunea de Ștergere automată, prin care Google va șterge periodic înregistrările mai vechi de 3, 18 sau 36 de luni.
Prin gestionarea periodică a acestor date, te asiguri că informațiile tale personale de căutare și navigare rămân sub propriul tău control.
1.Cometariul nu este si in limba romana.
Ma intereseaza sa sterg istoricul tastarilor ID-ului gmail.
Este necesar, fiindca se tasteaza din greseala parola in rubrica
pentru ID si ramane in acest istoric.As prefera sa pemesc ajutorul in limba romana sau in engleza,dar in scris.
Multumesc!