Cum sa faci sa mearga calculatorul tau mai rapid?

„De ce este calculator meu lent? Cum pot repara calculatorul meu?” Uneori ne punem aceste intrebari si de aceea in acest articol voi dezbate un pic aceasta problema.

Calculatoarele sunt dispozitive minunate care ne permit să facem multe lucruri. Cu toate acestea unele dintre programele de pe internet sau cele instalate de noi pot avea efecte nocive asupra calculatorului/laptopului tau.

Ce poti face pentru a functiona mai rapid calculatorul tau? Urmeaza pasii de mai jos.

1. Descarca programul Microsoft’s Anti-Spyware , Adaware, si Spybot Search and Destroy. Toate aceste programe sunt gratuite.

2. Instalaţi Microsoft’s Anti-Spyware dar nu şi celelalte două.

3. Porneşte Msconfig.  Pentru a face acest lucru, selectaţi Start> Run şi tastaţi msconfig în spaţiu de acolo.  Selectaţi fila Startup de a scăpa de toate programele inutile. Metodă de a determina acest lucru este sa mergem pe ProcessLibrary.com si  sa verificam fiecare proces.

4. Reporniti calculatorul in Safe Mode. Pentru aceasta reporniţi computerul şi apăsaţi F8 continuu. Selectaţi opţiunea Safe Mode din lista şi apasati tasta Enter.

Încercaţi Booster pentru PC

5. Ştergeţi orice programe spyware din control panel. Pentru a face acest lucru, selectaţi Start> Control Panel> Add or Remove Programs.  Verificaţi toate programele necunoscute împotriva SpywareGuide.com .

6. Localizaţi folderul Temp de pe computer şi ştergeţi tot din folder. Acesta este situat, de obicei, in C:\Documents and Settings\Nume setările locale\.

7. Tot în Safe Mode instalaţi Adaware şi Spybot. Porneşte Adaware, Microsoft anti-spyware şi Spybot. Updatati la definiţiile cele mai recente în fiecare program şi rulaţi-le în modul de scanare completă.Programul Microsoft nu poate fi instalat in Safe Mode. In orice caz il aveţi deja instalat.

8. Reporniţi în modul standard din Windows.

9. Descarca HijackThis. Faceţi clic pe a face un sistem de scanare şi salvati un Logfile. HijackThis va analiza procesele care se execută pe computerul dumneavoastră şi vă avertizează atunci când există lucruri care rulează care nu ar trebui să fie acolo. are.

10. Porneşte programul Anti-Malicious Microsoft care îl puteţi descărca de la Centrul de descărcări Microsoft .Acest program este conceput de Microsoft pentru a detecta şi elimina programele al căror unic scop este de a dăuna computerului.

11. Pentru Internet Explorer, faceţi clic pe Tools> Internet Options> Securitate Tab.  Faceţi clic pe pictograma Internet Globe şi selectaţi Custom Level.Debifeaza urmatoare:

a. a. Download Unsigned ActiveX Controls.

b. b. Initialize And Script ActiveX Controls Not Marked As Safe.

c. c. Active Scripting.

d. d. Scripting Of Java Applets.

12. Pentru Firefox, tastaţi about: config în bara de adrese. Faceţi clic dreapta în fereastră şi faceţi clic pe New.  În prima casetă, tastaţi privacy.popups.disable_from_plugins.În a doua casetă, de tip 2.  Acest lucru va preveni popup-uri Flash în Firefox.

13. Open Regedit by clicking Start>Run and type in regedit. Deschidere regedit făcând clic pe Start> Run şi tastaţi regedit.

14. Setaţi Recycle Bin la 1-3 la sută din spaţiu pe hard disk. Pentru a face aceasta, faceţi clic dreapta pe Recycle Bin. Selectaţi proprietăţi Mutaţi cursorul în jos cu suma dorită şi faceţi clic pe Ok.În mod implicit, Coşul de reciclare are prea mult spaţiu.

Este important să păstraţi registru Windows curat şi  sa faceti întreţinerea calculator regulat. Dacă puteţi obţine registru Windows curat poti accelera PC-ul  tau foarte mult.

Spune si tu parerea...