Cum sa convertesti un mp4 in mp3?

Dacă esti în căutarea de a converti un MP4 in MP3 probabil doresti să convertesti un fisier audio MP4 pentru al auzi pe un player MP3. Dar înainte de a explica cum sa convertim un mp4 in mp3 trebuie sa intelegem principalele diferenţe dintre MP3 şi MP4.

  • MP3 (MPEG-1, Layer 3): MP3-uri sunt mici, fişiere audio de înaltă calitate, care poate fi redate pe playere MP3 sau software.Un MP3 poate fi uşor creat folosind un computer, un program Ripper  şi un encoder care converteşte muzica în format MP3.
  • MP4 (MPEG4 Part 14): mp4 este un fisier audio şi video. Acest tip de fişier permite streaming de inalta calitate pe internet
    Exista 2 tipuri principale de fişiere MP4. Primul tip este numit „Simple Profile” si este folosit pentru rezoluţie mică conţinut video digital folosit pentru distribuţia online. A doua versiune se numeste Advanced Video Coding si este un format de calitate superioara utilizata pentru conţinut HDTV.

Deci MP3-urile sunt fişiere audio utilizate de playere MP3 şi software, şi MP4 este pentru audio / video folosite pentru streaming pe internet şi telefoane mobile de înaltă tehnologie.

Convertirea la MP3 MP4

Pentru a converti din MP4 in MP3 trebuie să utilizaţi un program de numit convertor. Aceste tipuri de programe sunt disponibile pe internet. Downloads.com poate fi un loc bun pentru tine pentru a începe sa cauti un program de genul. Multe programe  ofere o perioadă de încercare gratuită astfel încât să poti testa cum functioneaz

3 paşi de bază pentru conversia MP4 la spre MP3:

  1. Descărcaţi un convertor gratuit sau achiziţionati un convertor care acceptă  conversie MP4 in MP3.
  2. Instaleaza programul pe computer.
  3. Urmareste instrucţiunile programului care este capabil sa converteasca mp4 in mp3.

Aici sunt unele  convertoare pentrutine:

Spune si tu parerea...