Dac─â esti ├«n c─âutarea de a converti un MP4 in MP3 probabil doresti s─â convertesti un fisier audio MP4 pentru al auzi pe un player MP3. Dar ├«nainte de a explica cum sa convertim un mp4 in mp3 trebuie sa intelegem principalele diferen┼úe dintre MP3 ┼či MP4.

  • MP3 (MPEG-1, Layer 3): MP3-uri sunt mici, fi┼čiere audio de ├«nalt─â calitate, care poate fi redate pe playere MP3 sau software.Un MP3 poate fi u┼čor creat folosind un computer, un program Ripper┬á ┼či un encoder care converte┼čte muzica ├«n format MP3.
  • MP4 (MPEG4 Part 14): mp4 este un fisier audio ┼či video. Acest tip de fi┼čier permite streaming de inalta calitate pe internet
    Exista 2 tipuri principale de fi┼čiere MP4. Primul tip este numit „Simple Profile” si este folosit pentru rezolu┼úie mic─â con┼úinut video digital folosit pentru distribu┼úia online. A doua versiune se numeste Advanced Video Coding si este un format de calitate superioara utilizata pentru con┼úinut HDTV.

Deci MP3-urile sunt fi┼čiere audio utilizate de playere MP3 ┼či software, ┼či MP4 este pentru audio / video folosite pentru streaming pe internet ┼či telefoane mobile de ├«nalt─â tehnologie.

Convertirea la MP3 MP4

Citeste si:   Tutorial video: Instaleaza PHP-ul pe calculator

Pentru a converti din MP4 in MP3 trebuie să utilizaţi un program de numit convertor. Aceste tipuri de programe sunt disponibile pe internet. Downloads.com poate fi un loc bun pentru tine pentru a începe sa cauti un program de genul. Multe programe  ofere o perioadă de încercare gratuită astfel încât să poti testa cum functioneaz

3 pa┼či de baz─â pentru conversia MP4 la spre MP3:

  1. Descărcaţi un convertor gratuit sau achiziţionati un convertor care acceptă  conversie MP4 in MP3.
  2. Instaleaza programul pe computer.
  3. Urmareste instrucţiunile programului care este capabil sa converteasca mp4 in mp3.

Aici sunt unele  convertoare pentrutine:

Citeste si:   Cum sa faci sa mearga calculatorul tau mai rapid?

Spune si tu parerea...