Cum pot sterge un cont de Facebook, Yahoo, Google, etc?

Deoarece in prezent sunt foarte multe site-uri, retele sociale si servicii de email uneori se intampla sa trecem de la un serviciu la altul. Ce poti face atunci cand nu iti mai place Hi5-ul si vrei sa treci pe Facebook? Ce poti face cand vrei sa treci de la Gmail la Yahoo?

De cele mai multe ori doresti sa iti stergi contul de pe site-ul vechi si sa nu mai ai nicio legatura cu unele site-uri. Ce poti face?

Vorbind la modul general atunci cand vrei sa iti stergi un cont de pe un site trebuie sa vezi de fapt daca doresti sa stergi toate datele sau daca doar vrei sa dezactivezi contul pentru o perioada si sa revii pe site. De exemplu multe site-uri de genul Hi5 nu sterg datele total ci doar iti dezactiveaza contul asa ca daca vrei sa stergi total datele despre tine varianta cea mai potrivita este sa stergi toate pozele, prieteniile, etc, manual si apoi sa iti stergi contul din sectiunea respectiva.

Daca vrei sa iti stergi contul de obicei trebuie sa intri la sectiunea My account sau Contul meu si de obicei vei gasi un link de stergere. In cazul in care nu gasesti un asemenea link poate ca va trebui sa trimiti un mesaj administratorului prin sectiunea de contact.

De exemplu daca in Google doresti sa iti stergi contul ai posibilitatea de a exporta datele din cont si cand ai apasat butonul de sterge de obicei nu mai exista nicio posibilitate de a recupera datele sterse.

Cum poti sterge un cont de Facebook? Apasa aici

Cum poti sterge un cont de Hi5? Apasa aici.

Cum poti sterge un cont de Twitter? Apasa aici.

Cum pot sterge un cont pe Google? Apasa aici.

Cum poti sterge un cont de Yahoo? Apasa aici.

In cazul in care vrei sa creezi un cont de Facebook poti apasa aici.

6 comentarii



  1. Simplu: intra pe aceasta pagina: https://edit.yahoo.com/config/delete_user

    Trebuie doar să fii logat în contul tău de Yahoo! și apoi acceptă ștergerea contului.Însă este bine să știi că odată șters contul nu vei mai avea acces la celelalte servicii Yahoo! aferente contului tău de Yahoo! mail.

  2. va rog moolt cum sterge un cont pe conquiztador?imperia online?pls!

  3. Ajutati-ma sa sterg facebookul vechi deoarece am timeline si vreau sa-am doar timeline, multumesc.

Spune si tu parerea...