Cum pot sterge un program din calculator?

Multi incearca sa stearga diferite programe pe calculator si nu reusesc sa faca acest lucru intr-un mod corect. De ce? Deoarece stergerea unui program in mod corect inseamna dezinstalarea lui si nu stergerea acelui program ca pe un fisier cu comanda Delete.

Daca doresti sa stergi un program poti sa faci aceasta foarte simplu urmand urmatoarele variante:

  • Poti sa te uiti in meniul Start-> All program(sau Toate Programele sau Programs in functie de varianta de Windows) si sa cauti programul care doresti sa il dezinstalezi. De obicei acel program are un folder dedicat programului in care sunt mai multe scurtaturi. Una dintre scurtaturile gasite de obicei este „Uninstal”(dezinstalare). Apesi acolo… si urmaresti pasii care vin apoi apasand OK, Continue, etc.
  • In cazul in care nu gasesti o scurtatura Uninstall poti sa te duci in Panoul de control(Control Panel) la sectiunea Add/Remove programs. Acolo vei avea o lista cu toate programele instalate. Selecteaza programul si apasa butonul Uninstall/Dezinstalare :) si gata.. apesi ok.. continue…. etc ce mai e pe acolo:)

4 comentarii

  1. vreau sa iti multumesc pt ca te gandesti si la oameni ca mine care nu au prea multa experienta in calculatoare…..vreau sa stii ca mi-ai fost de ajutor comentariul e prezentat pe intelesul oricui multumim de intentie si speram sa mai apelam la tine

  2. am si eu o problema atunci knd incerc sa deschid o pagina de mes pt a vorbit cu cineva de exemplu imi spune k am O EROARE IN SCRIPT si dupa ce dau accept imi deschide pagina cu persoana respectiva darnu ma lasa sa vad ce scrie dupa ce depaseste partea inferioare a pagini , adica imi dispare glisorul de sus si jos al pagini e foarte deranjant mai ales k nu pot trimite nici smylei nu pot primi poze ca si inainte si sant disperata mai ales k eu nu am EXPERIENTA IN CALCULATOARE SI PROGRAME CUM POT SA REZOLV ACEASTA PROBLEMA TE ROG DAMI UN SFAT

Spune si tu parerea...