Cele mai interesante jocuri pentru copii de la Hepy.ro

Imi place ca uneori sa joc tot felul de jocuri pentru copii. Ma relaxeaza mult si ies putin din rutina zilnica. De curand am descoperit Hepy.ro portal de jocuri online. Am gasit aici o multime de jocuri pe care le jucam acum multi ani in urma, jocuri de care uitasem. Am gasit totodata si jocuri pe care nu le stiam. Am jucat o multime de jocuri de atunci si pana astazi, insa, cateva mi-au atras atentia in mod deosebit:

  • Cursa lui Aladin in salbaticie

In cadrul acestui joc, Aladin si Abu zboara cu ajutorul covorului fermecat si incearca sa treaca de obstacole, dar si sa adune tot felul de recompense. Jocul se joaca foarte simplu, cu ajutorul sagetilor. Daca vrei sa maresti viteza cu care zboara covorul fermecat, folosesti tasta Space.

  • Cangurul Zuma

Zuma e jocul care m-a obsedat mult timp atunci cand aveam o varsta mai mica. Jucam zile intregi si cu greu imi scoteam ochii din PC. Acum, am gasit pe Hepy.ro Cangurul Zuma si e un joc ce imi aminteste in mod categoric de copilarie. Jocul are aceasta denumire deoarece bilele de Zuma sunt aruncate de un cangur. Cangurul Zuma are mai multe niveluri si se joaca cu ajutorul unui mouse.

  • Tetra

Tetra e un alt joc interesant care mi-a amintit de copilarie. E foarte simplu de jucat. Regulile sunt la fel ca la orice joc de tetris. Jocul se joaca cu ajutorul sagetilor, iar pozitia piesei de tetris cu ajutorul tastei Space.  Daca si tu vrei sa te bucuri de acest joc, intra pe Hepy.ro.

  • Sparkanoid

Ultimul joc despre care vreau sa va vorbesc e Sparkanoid. Imi aminteste de jocurile din copilarie, dar nu mai stiu denumirea lor. Sigur stii si tu acest joc. Pe o bara ai o bila si trebuie cu ajutorul ei sa spargi ziduri. Cand bila se intoarce la tine, trebuie sa o prinzi pe bara respectiva.

Daca si tu vrei sa te bucuri de jocurile pe care le jucai in copilarie, intra pe Hepy.ro. Aici vei gasi o multime de jocuri. Jocurile de aici sunt foarte potrivite si pentru copiii de toate varstele.

Spune si tu parerea...