Ceasuri de mana si tehnologia…

Intr-o era in care telefoanele mobile, tabletele si gadgeturile  tehnologice sunt la fiecare pas un mic accesoriu inca incearca sa isi faca simtita prezenta: ceasurile de mana.

Cu toate ca nu face parte din categoria bijuterii totusi acest mic accesoriu poate sa de-a un plus de eleganta.

Cand eram tanar am purtat foarte mult ceasuri insa dupa o perioada le-am lasat in sertar. Acum jumatate de an un prieten de al meu mi-a facut cadou un ceas si „dragostea” pentru ceasurile de mana a revenit. De atunci am inceput incetul cu incetul sa imi mai cumpar cate unul si sa imi maresc colectia.

Atunci cand cautam inelul de logodna perfect am gasit site-ul onlinebijoux.ro, un  magazin online de bijuterii cu produse la indemana oricui si de o diversitate foarte mare.

Diversitatea aceasta, pe langa bijuterii online, cuprinde si o colectie destul de faina de ceasuri.

Un ceas care mi-a atras atentia este acesta.

Ceas este quartz Jaz-ma, mecanism japonez Seiko Epson, culoare cadran: gri, diametru: 4 cm, afisaj zi si data, bratara otel inoxidabil, garantie internationala 2 ani, suntem unicul importator autorizat pentru Europa de Est.

Imi place ceasul extrem de mult deoarece este elegant si are un design deosebit de atragator. Tu ce zici? Ti-ar placea un asemenea ceas?

Dar sa revenim la subiectul nostru. La inceput am spus despre faptul ca in prezent telefonul a devenit un accesoriu aproape obligatoriu pentru oricine si ca el a luat rolul ceasurilor pentru unele persoane. Totusi sa nu uitam ca nu se poate compara un ceas de mana frumos, care sa mearga bine la costumatie, cu un telefon.

Asadar eu cred ca un ceas ar trebui sa completeze lista accesoriilor unei persoane.

Voi personal ce credeti? Mai folositi ceasurile de mana?

Spune si tu parerea...