5 site-uri pentru a gazdui imagini

De multe ori avem nevoie de diferite site-uri pentru a putea pune albume foto si pentru a trimite diferite poze la prieteni.

Ce poti face daca ai nevoie de un serviciu de gazduire de imagini?

In prezent exista multe servicii de acest gen dar sunt cateva care merita atentia voastra:

  • Picasa – acest serviciu este oferit de cei de la Google si mie personal mi se pare unul dintre cele mai bune existente. In prezent am peste 40 Gb de poze puse pe acest serviciu si sunt extrem de multumit de el. In cazul in care doresti sa ai poze de calitate superioara salvate pe servere va trebui sa platesti o anumita taxa anuala. Taxa pentru 80 Gb este de 25 dolari anual.
  • SmugMug – este un serviciu ideal de poze. Serviciul ofera spatiu nelimitat, suport live si multe teme pentru galeria ta foto pentru utilizatori care platesc. De asemenea contine optiuni de a distribui poze pe Twitter si Faceboook.
  • Photobucket – este un serviciu care face o combinatie interesanta intre optiunile de distribuire de poze si stocarea lor. Site-ul contine posibilitatea de a face share la poze intre utilizatori si de asemenea posibilitatea distribuirii pozelor pe retelele sociale.
  • Facebook – cu toate ca nu este un site de gazduire pentru poze totusi poti sa te folosesti de sistemul de albume de la reteaua sociala pentru a stoca pozele. Pe langa aceasta poti sa iti taguiesti prietenii foarte usor pe site.

 

Un comentariu

  1. Nu uitati si Google+… cu stocare nelimitata si gratis in contul Picasa, daca faci upload prin Google+ …si Microsoft Skydrive cu cei 25 Gb spatiu gratis pentru stocare

Spune si tu parerea...