Intr-o lume in care este foarte usor sa iei legatura cu persoane din alte tari programele de tradus dintr-o limba in alta pot fi de mare folos. In prezent personal nu folosesc un program de Windows pentru tradus cuvintele dar si proprozitiile dintr-o limba in alta.

Consider ca un program de tradus nu poate face treaba mai bine decat sistemele online de tradus.

De exemplu un program de tradus din romana in engleza sau un program de tradus din engleza in romana nu va fi la fel de eficient ca un sistem online care are la dispozitie nenumarate informatii.

Cu toate acestea voi incerca sa ofer cateva sugestii cu cele mai bune programe de tradus dar si cele mai bune servicii online de tradus.

Programe de tradus

Babylon este un program gratuit de tradus din peste 75 de limbi. De asemenea programul are o baza impresionanta de peste 2000 de dictionare. Programul poate face si corectare gramaticala si de asemenea poate sa te ajute sa traduci fisiere intregi Word sau PDF.

FreeTranslator este un alt program asemanator cu Babylon tot gratuit care te ajuta sa traduci dintr-o limba in alta foarte usor. Pentru al folosi la capacitatea lui maxima este posibil sa trebuiasca sa intri pe pagina dezvoltatorului si sa descarci anumite disctionare.

Servicii online de tradus

Google Translate este unul dintre serviciile mele preferate de tradus. Folosesc acest serviciu online pentru a traduce din engleza in romana versuri ale melodiilor, diferite paragrafe de pe numeroase site-uri dar si atunci cand nu inteleg un cuvant si doresc o explicatie mai clara. Google Translate poate traduce din romana in engleza si din engleza in romana foarte usor. De asemenea se poate traduce din peste 70 de limbi in peste 70 de limbi.

Esti o firma si ai nevoie de facturi online gratis si program facturi online? ezbill iti ofera facturi online gratuite si un program facturi pe internet.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here