Google Translate pentru Android primește suport offline pentru limbi

Google Translate pentru Android va oferii începând cu următoarea versiunea și suport offline pentru limbi. Aplicața este una unealtă foarte bună pentru a traduce ceva. Din păcate însă Google Translate putea funcționa doar daca aveai deschisă conexiunea la internet.

Începând cu următoarea versiune Google Translate pentru Android vom avea și  suport pentru a descărca pachetele de limbi în modul offline. Astfel vei putea folosi opțiunile programului de tradus fără ca să trebuiască să fii conectat la internet.

Google Translate va oferii peste 50 de limbi care vor putea fi descărcate și vom putea să nu mai folosim traficul de internet pentru această aplicație. În cazul în care vrei un program, o aplicație foarte bună de tradus ar fi bine să încerci Google Translate pentru android.

Cu toate că traducerea în modul offline este cea mai importantă opțiune din noua versiune, deasemenea aplicația te lasă să traduci textul din chineză, japoneză și coreeana folosindu-te de camera telefonului. Astfel poți face o poză și Google Translate traduce tot textul care îl găsește în acea poză în aceste limbi.

Spune si tu parerea...