Continuand seria articolelor 3 programe, dupa ce am scris despre 3 programe de mixat muzica, 3 programe si servicii online de tradus, a venit randul sa scriu si despre unele dintre cele mai bune programe de descarcat muzica gratuit.

Ar fi multe lucruri despre spus despre programele de descarcat muzica sau despre programele specializate pentru muzica si daca doriti si alte articole legate pe aceasta tema puteti sa mergeti la urmatoarele linkuri:

Cu toate ca am mai scris mai multe articole pe o tema asemanatoare azi va propun 3 programe gratuite  de descarcat muzica

Programe de descarcat muzica gratuita

Groovedown este un program care te ajuta sa descarci muzica in format MP3. Poti cauta un artist, un album sau o melodie si apoi sa selectezi sa descarci toata muzica gasita. Programul este foarte usor de folosit si intr-un timp foarte scurt te ajuta sa descarci muzica rapid.

Free YouTube to MP3 Converter este un program care te ajuta sa gasesti melodiile tale pe Youtube si apoi sa le descarci in format MP3. Programul acesta te ajuta sa descarci melodiile tale preferate de pe Youtube foarte usor si rapid. (mai multe detalii despre acest program de descarcat muzica de pe Youtube aici)

Blubster este o retea P2P care te ajuta sa gasesti rapid muzica ta preferata pentru a o descarca si a o asculta. Tot ce trebuie sa faci este sa cauti melodia ta preferata si sa astepti sa vezi in ce calculator o gasesti.

Spune si tu parerea...