„Vruuum vruuuum”

„Vrum vrum…vruuuum” așa facea nepoțelul meu atunci când se juca cu mașinile.  Și este interesant. De ce? Cu toate că noi bărbații creștem și ne maturizăm totuși suntem fascinați de „vruuum vruuum”.

Dar stai liniștit… dacă ai peste 18 ani, ești din Iași și ai carnet nu mai trebuie să te joci cu o mașinuță prin casă deoarece Moldotrans Auto te invită la un test drive pentru noul Seat Leon.

Se merită să testez mașina?

Simplu spus da! Noul Seat Leon are consum redus datorită greutății mai reduse și un nou design mult mai plăcut.  Asistența pentru condus, asistența pentru faza lungă a farurilor, tehnologia LED a farurilor și funcția de profil a șoferilor sunt doar câteva dintre noile opțiuni.

954

 

De ce să fac un test drive?

Sunt multe motive despre care aș putea vorbi însă nu vor face o prea mare vâlvă. În primul rând vei avea posibilitatea să testezi o mașină total nouă, cu tehnologie de ultimă oră, cu un design schimbat dar și cu  platformă nouă. Astfel dacă vei dori să îți cumperi o mașină nouă vei fi informat cu privire la acest model. În al doilea rând poți să descoperi avantajele cumpărării acestei mașini și poți discuta direct cu dealer-ul despre posibilitatea achiziționării ei. În al treilea rând primești un cadou din partea Moldotrans Auto dacă spui că ai venit de pe dexblog.ro. Vrei să aflii ce e? Eu zic să faci un drive test.

Nu mai sta acasă să faci vruuuum vruum… ci mergi la un test drive.

Spune si tu parerea...