Cele mai bune jocuri noi pentru iPhone – martie 2013

Trăim într-o lume în care avem nevoie şi de puţină relaxare…În acest sens ne-ar prinde să ştim ce jocuri au mai apărut pentru utilizatorii de iPhone şi iPad.

Unmechanical

Prezintă aventura unui mic elicopter care este prins într-o lume ciudată, dar şi fascinantă în acelaşi timp. Vei avea parte de multe provocări care deşi vor părea uşoare la început, cu căt înaintezi în joc vor fi din ce în ce mai grele. Preţul acestuia este doar de 2,99$ şi se gaseşte în iTunes.

unmechanical_logo

Nitro

Acest joc este gratis, ceea ce cred că este un lucru foarte interesant. Ai posibilitatea de a te relaxa participând la un concurs de maşini. Tu singur îţi alegi unde vrei să te plimbi cu maşina ta, ce îmbunătăţiri vrei să îi faci. Dacă vrei să adaugi câteva îmbunătăţiri suplimentare va trebuie să dai şi niste bani din buzunar. Cel mai bine ar fi să ai o conexiune la internet când vrei să te joci.

Free-Racing-Game-Nitro-Released-for-iPhone-iPad

Tiny Troopers 2: Special Ops

Acest joc te ajută să intrii în viaţa unui militar. Cu ajutorul celor mai noi uniforme şi echipamente militare va trebuie să îţi conduci echipa prin mai multe misiuni. Pentru a-ţi pastra oamenii cheie din joc va trebuie să te folosesti de nişte medalii care au un număr limitat în acest joc.

Indiana Stone: The Brave and the Boulder

Rolul tău în acest joc este acela de a fi un bolovan. Vei vizita locuri exotice precum Egipt, China şi vei parte de secrete indescifrabile. Practic acest joc este ceva ieşit din tipar.

Super Stickman Golf 2

Eşti de fapt un jucător de golf. Participi la multe turnee interactive, îţi faci personajul aşa cum vrei tu şi astfel petreci cât mai mult timp relaxându-te. Poţi juca şi cu alţi prieteni de ai tai sau chiar online. Sună bine, nu ?

Aşadar, sper să nu rataţi ocazia de a juca aceste noi jocuri şi astfel să mai lăsaţi din stresul acumulat zilnic.

Vrei sa te joci cu plastilina? Cumpara un set de plastilina pentru copii tai!

Spune si tu parerea...