Noi scurgeri despre specificatiile lui Samsung Galaxy J3 (2017)

Samsung Galaxy J3 (2017) este cel mai mic smartphone (din punct de vedere al specificatiilor) pe care compania sud-coreeana intentioneaza sa il lanseze in acest an.

Telefonul entry-level Galaxy J3 (2017) nu se diferentiaza cu nimic special fata de celelalte smartphone-uri din aceeasi zona de preturi. Cu toate acestea, se pare ca Samsung a decis sa includa Android 7.0 Nougat la bord.

Device-ul de buget cu numarul de model SM-J330 a fost lista recent pe Geekbench, motiv pentru care am reusit sa aflam cateva detalii despre ce se afla in interiorul lui Galaxy J3 (2017).

Smartphone-ul va fi echipat cu un procesor quad-core Exynos 7570, asociat cu memorie RAM de 2GB si memorie interna de 16GB care poate fi extinsa.

Din păcate, nu ni se oferă detalii despre camerele telefonului, dar merită menționat faptul că predecesorul său, Galaxy J3 (2016), are o cameră foto de 8 megapixeli pe spate și un shooter secundar de 5 megapixeli pe față. Galaxy J3 (2017) ar trebuii să aduca cel puțin niste camere similare.

Nu stim inca o data exacta de lansare a device-ului, dar ne asteptam sa il vedem in magazine cat de curand.

Spune si tu parerea...