vineri , 4 aprilie 2014
Navigare: Home » Tutoriale » Cum sa faci un print screen in Windows

Cum sa faci un print screen in Windows

Azi voi incepe cu un articol pentru incepatori care arata cum poti face o captura de ecran.  Este foarte simplu daca doresti sa faci acest lucru in Windows si nu iti trebuie un program specializat pentru aceasta. Trebuie sa urmaresti pasii urmatori:

  • Atunci cand vezi ce vrei tu pe ecran apesi tasta Print Screen. In cazul in care vrei sa faci print screen doar la fereastra in care esti poti apasa tasta ALT + Print Screen
  • Dupa ce ai facut acest lucru poti intra pe butonul de Start -> Programs -> Accesories -> Paint.. In programul Paint va trebui sa apesi la editare si sa dai Paste sau Lipire in functie de limba la Windows.
  • Salvezi poza.. si gata! Ai poza facuta….

P.S: Voi incerca sa fac si un articol despre programe pentru print screen in Windows.

Spune si tu parerea...

Informatii folositoare

Windows

Microsoft Windows este numele unei serii de sisteme de operare create de compania Microsoft. Microsoft a introdus Windows pe piață pentru prima dată în noiembrie 1985, ca un supliment la MS-DOS, deoarece interfețele grafice erau din ce in ce mai apreciate. Microsof...
[stiri Windows]


Despre Marius Agavriloaie

Sunt programator web in PHP. Cunosc bine PHP 5, mySQL 5, Javascript, CSS, HTML, Ajax,Symfony, etc. Am participat la dezvoltarea multor proiecte complexe dar si simple si fac totul cu pasiune si placere.

Scroll To Top