joi , 5 martie 2015
Navigare: Home » Tutoriale » Cum sa faci un print screen in Windows

Cum sa faci un print screen in Windows

Azi voi incepe cu un articol pentru incepatori care arata cum poti face o captura de ecran.  Este foarte simplu daca doresti sa faci acest lucru in Windows si nu iti trebuie un program specializat pentru aceasta. Trebuie sa urmaresti pasii urmatori:

  • Atunci cand vezi ce vrei tu pe ecran apesi tasta Print Screen. In cazul in care vrei sa faci print screen doar la fereastra in care esti poti apasa tasta ALT + Print Screen
  • Dupa ce ai facut acest lucru poti intra pe butonul de Start -> Programs -> Accesories -> Paint.. In programul Paint va trebui sa apesi la editare si sa dai Paste sau Lipire in functie de limba la Windows.
  • Salvezi poza.. si gata! Ai poza facuta….

P.S: Voi incerca sa fac si un articol despre programe pentru print screen in Windows.

Lasa un comentariu...

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Poți folosi aceste taguri și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Despre Marius Agavriloaie

Sunt programator web in PHP. Cunosc bine PHP 5, mySQL 5, Javascript, CSS, HTML, Ajax,Symfony, etc. Am participat la dezvoltarea multor proiecte complexe dar si simple si fac totul cu pasiune si placere.

Scroll To Top