Cel mai eficient magazin de lenjerii de pat

Este cumplit sa cumperi lenjerii de pat din magazine. In afara de timpul pierdut, vanzatorul iti pune la dispozitie cateva modele de serie, fara sa-ti dea informatii despre material, intretinerea lui sau dimensiuni. Ai plecat sa cumperi o lenjerie de pat, te intorci din oras cu o tentativa de cearsaf, care nu te poate multumi pe deplin fiindca nu ai garantia ca este din bumbac 100%, cu niste fete de perna prea mari sau prea mici. Nici nu se poate pune problema dreptului de retur in cazul unui magazin fizic, dar in mediiul virtual, reexpedierea produselor care nu ne satisfac este un drept garantat.

Lenjeriidepat23.ro este unul dintre cele mai aprovizionate si bine organizate magazine tematice din mediul online. Filtrele de cautare de pe site ofera informatii complete despre :

-categoria si subcategoria produselor

-destinatarii produselor : adulti sau copiii, bebelusi, baietei sau fetite

-piesele componente si dimensiunile lor

-materialul din care sunt confectionate lenjeriile

-pretul

-ambalajul

-culorile.

Daca lenjeriile de pat din bumbac creponat sunt practice, cele din bumbac satinat sau Damask, vedetele. Ele au un aspect rafinat, sunt placute la atingere si adaptabile termic: racoroase vara si calduroase in noptile geroase si lungi de iarna.

Cele 61 de produse pot fi vizualizate pe trei pagini.  Preturile variaza de la 279 de lei, la 610 lei (lenjerii brodate si modele deosebite)
Nu pierdeti oportunitatea de a participa la concursul „Lenjeria Verii 2017” care se organizeaza in perioada 6-25 iunie de catre lenjeriidepat23.ro. Datele tehnice de inscriere si participare sunt urmatoarele
– Concurentul nominalizeaza pe pagina sa de facebook cea mai cool lenjerie de pat de pe site si posteaza link-ul produsului, insotit de hashtagul: #casaculenjerii si de invitatii adresate prietenilor de a da like, share si de a posta comentarii.

– Pe durata concursului, cel care s-a inscris mobilizeaza toti prietenii din lista sa-l ajute sa aiba cele mai multe like-uri, share-uri si comment-uri.

– Se ofera ca premiu o lenjerie de pat din bumbac ranforce de cea mai buna calitate persoanei care a strans cele mai multe like-uri, share-uri si comment-uri, iar produsului ales de aceasta, titlul de « lenjeria verii 2017 ».

Spune si tu parerea...