CEO-ul OnePlus spune ca OnePlus 5 va fi „cel mai subtire telefon flagship”

OnePlus 5 urmeaza sa fie lansat in aceasta vara, si deja stim ca va fi un smartphone foarte puternic – datorita procesorului Qualcomm Snapdragon 835. Stim, de asemenea, ca telefonul va avea o camera principala realizata in colaborare cu cei de la DxO, un cititor de amprente pe partea frontala, si (cel mai probabil) o mufa jack pentru casti.

Acum, multumita CEO-ului OnePlus si co-fondatorului Pete Lau, avem inca un detaliu despre OnePlus 5. Intr-un post facut pe Weibo (cea mai mare platforma de micro-blogging din China), Pete Lau sugereaza ca OnePlus 5 va fi foarte subtire.

Potrivit traducerii postului mentionat, Pete Lau „crede” ca OnePlus 5 „este cel mai subtire telefon premium”. Nu este clar daca vorbeste despre toate telefoanele flagship de pe piata sau despre cele ale companiei OnePlus. Cu toate acestea, putem presupune cu siguranta ca OnePlus 5 va fi mai subtire decat OnePlus 3T, care masoara in grosime 7,35 mm (imaginea de mai sus), devenind astfel cel mai suplu smartphone de ultima generatie al companiei pana in prezent. OnePlus X nu se pune la socoteala, cu ai săi 6,9 milimetri, deoarece nu este un model flagship.

Pete Lau, de asemenea, aparent spune că OnePlus nu a trebuit să facă compromisuri legate de experiența utilizatorului pentru a construii un dispozitiv mai subțire.

De sigur, pana nu cunoastem dimensiunile exacte ale telefonului, nu il putem compara cu OnePlus 3T (sau cu orice alt flagship). Tot ce putem face este sa asteptam pana la lansarea oficiala din aceasta vara.

Spune si tu parerea...