Windows Media Center

Cat de bucuros ai fi daca ai merge intr-un supermarket si ai gasi tot ce iti doresti: farmacie, jocuri pentru copii, imbracaminte, incaltaminte, alimente de tot felul etc.

Ei bine  Windows Media Center este ca un Mall ca sa spun asa, pentru ca acolo le poti gasi pe toate. Nu doar ce ai in computer ci si ce se gaseste in afara lui daca esti conectat la internet. Aveam si eu obiceiul de a instala in computer tot felul de payere pentru muzica, filme, sau programe pentru a face un slider frumos atunci cand vrei sa te uiti la fotografii. Am renuntat la majoritatea  programelor de acest gen si folosesc cat pot de mult Windows Media Center. Este chiar dragut cu design-ul pe care il detine windows 7.

O singura problema. Daca iti instalezi din nou windowsul trebuie sa muti toate fisierele in alta partitie decat cea in care vrei sa instalezi noul sistem.

In rest ceva complicatii ar fi la subtitrarea filmelor. Din ce am inteles eu cred ca poti vedea cu subtitrare doar  filmele originale de pe dvd. Normal ca nu incurajeaza pirateria virtuala.

Iata de ce  Windows Media Center este ca o centrala media: poti folosi pentru a viziona, a înregistra și a pune pe pauză emisiuni TV în direct, pentru a asculta colecții întregi de muzică, pentru a vedea fotografii de familie și filme personale, pentru a juca jocuri, pentru a inscripționa CD-uri și DVD-uri și pentru a asculta radio pe Internet și FM. Iar  dacă aveți o telecomandă compatibilă, efectuați toate acestea de oriunde din cameră. Se poate chiar să conectați PC-ul Media Center la televizor, pentru ca oricine din camera  să se bucure de expunere.

Este limpede ca ai nevoie de un tuner TV sau FM pentru a te bucura de posturi TV sau RADIO.

Atunci incearca sa folosesti  Windows Media Center si sigur o sa-ti placa. 

Spune si tu parerea...