Toshiba Qosmio F750-10M

După ce mai toată lumea a auzit de continutul 3D, dar mai ales de ochelarii complicati de simpli care te ajuta sa vezi 3D, urmeaza sa fi fascinat de continut 3D fara ochelari. Mai comod nu?

Furia rosie ca sa îi spunem asa este un Laptop din familia Toshiba care cantareste aproape 3 Kg si te costa peste 6000 lei.

Pretul este pe masura performantei. Sa incepem cu culoarea: Se spune ca roșul  conferă senzatie de pierdere in spatiu, aprindere, insufletire, activare, mobilizare si  faciliteaza asociatiile de idei.

Atunci acesta a fost motivul pentru care Toshiba Qosmio F750-10M are culoarea rosie, ca un Ferrari. Dar sa vezi ce are sub capota: procesor de ultima generatie de la Intel, de tip I7, din a doua generatie, care poate suporta aplicatii din cele mai complicate. Placa video pe masura: NVIDIA® GeForce® GT 540M cu 2GB memorie DDR3.

Deci nu se pune problema pentru redarea filmelor HD sau jocuri performante. Dar cum spuneam cu adevarat remarcabil este ca vezi 3D fara ajutorul ochelarilor speciali, si asta cu ajutorul WEB cam-ului.

Da, de necrezut. Camera Web HD face toata treaba:  porneste automat in momentul in care sistemul detecteaza rularea unui clip 3D, oricine poate savura tridimensionalul „la liber”, calibreaza automat imaginile transmise spectatorului, in functie de pozitia capului acestuia si, implicit, a ochilor. Awesome…  îmi place ideia asta cu Webcam-ul.

Parca sunt invidios ca o jucarie asa mica si rosie are un hard-disk de 500GB, în timp ce al meu computer cantareste tot atat dar arata ca un trabant daca e sa comparam cu masini, si are tot 500 GB. Dar al meu a costat 1000 lei si  aceasta bijuterie costa in Romania 6000 lei in magazinele online. Cel putin. În plus te mai uiti si la Tv pentru ca are si un tuner TV hibrid, digital (DVB-T) si analog.

Ce sa zic, pe mine m-a fascinat acest laptop, furie rosie cum imi place sa îi spun. Sa speram sa apara ceva si mai performant ca sa se ieftineasca acest produs.

Eu as fi de acord sa suport ochelarii speciali  3D si sa ma uit la calorifer cu ei, dar nu cred ca e posibil…..Furia rosie

Spune si tu parerea...