Tema gratuita PrestaShop: Magazin de mobila

Prestashop este o platforma pentru ecommerce sau mai bine zis o platforma de magazin online. Contine o multime de pluginuri sau module si teme gratuite. C In continuare dorim sa iti oferim posibilitatea sa descarci o tema pentru un magazin de mobila:

demo | descarca tema gratuit

3 comentarii

  1. buna ziua!

    cum pot traduce un site prestashop IN TOTALITATE (adica absolut tot ce apare pe ecran la vizitator) in alte limbi? Indrumari?
    Partea cu add new language si import de fisier .gzip deja o stiu. As aprecia sa ma indrumati putzin cu ce am de facut dupa parcurgerea pasilor mentionati mai sus.
    Deocamdata traducerea pe care mi-o face este partiala; nu-mi traduce categoriile, butoanele din meniu, textul din detalii produse, etc.

    Multumesc anticipat.

  2. Din câte știu o mare parte din text este tradus prin instalarea fișierului de language. Îna cest caz ați spus că ați făcut-o deja. Este posibl ca unele butoane să fie imposibil de tradus în acest mod dacă ele sunt de fapt imagini (imagine cu text). În acest caz trebuiesc schimbate fișierele imagine respective.

    Părerea mea este că, fiind un produs gratuit și realizat de o comunitate, este posibil ca acel fișier de language să fie incomplet tradus.

    În acest weekend voi încerca sa instalez din nou platforma PrestaShop și am să vă ofer informații mai detaliate despre problema limbii.

Spune si tu parerea...