Samsung ar urma sa lanseze varianta premium a lui S8+ in mai multe tari

Daca te intristezi la gandul ca varianta lui Samsung Galaxy S8+ cu 6GB de RAM si 128GB de stocare interna este disponibila doar in Corea de Sud si China, avem vesti bune pentru tine. Samsung s-ar putea sa disponibilizeze aceasta versiune pe mai multe piete.

Potrivit publicatiei coreene, Yonhap News, in aceasta saptamana Samsung ar fi declarat ca „intentioneaza sa extinda vanzarile (lui S8+ cu 128GB) si in alte tari care vor fi luate in considerare in functie de cererea pietii”.

Galaxy S8+ cu 6GB de RAM si 128GB de stocare interna este disponibil in Corea de Sud la pretul de $1000, adica cu 150 de dolari peste pretul variantei cu 4GB de RAM si 64GB de spatiu de stocare (care este disponibil la scara larga in jurul lumii). Nici nu mai trebuie sa spunem ca pretul mult mai mare pentru aceasta versiune nu ne-a surprins, si pot exista o multime de clienti care ar platii cu bucurie mai mult pentru a avea memorie RAM si spatiu de stocare suplimentar. Cine stie, daca Samsung simte ca exista cerere pentru varianta premium a lui S8+, s-ar putea sa o gasim si in magazinele din Romania.

Voi ati platii aproximativ 4000 de lei pentru varianta premium a lui S8+? Astept parerile voastre in sectiunea de comentarii.

Spune si tu parerea...